Merhaba
Henuz burada yeniyim. Zaman zaman kafamdaki soru işaretleriyle ilgili araştırma yaparken bazılarına cevap bulduğum yer olarak buraya, belki benim de bir faydam dokunur diye bir tecrubemi sizlere yazmak istedim. 3 sene once başımdan talihsiz bir burun ameliyatı gecti. Ayrıntılarını uzun uzun yazmayacağım sıkmamak adına. Bircok doktorla goruştum bu 3 sene icerisinde fakat kactım nedense hepsinden. Mayıs 2016 da bir tavsiye uzerine sadece bir botoks uygulaması icin gittiğim DOC.DR. SERKAN YILDIRIM beni 3 senedir korkudan kactığım SEKONDER BURUN ameliyatımı olmam icin verdiği pozitif elektrik ve samimiyetiyle ikna etti. Aslında kendisinin durustluğu ve doğruluğundan ben ikna oldum desem daha doğru bir ifade olacak. Serkan beyin ellerine oyle bir burun teslim etmiştim ki nası dahiyane bir iş cıkardı gormeniz lazım. Burnuma dokunduğumda kemikler arası mevcut acıklıkları rahatlıkla hissedebiliyordum. Kemiklerim yanlış kaynamış son 6 aydır da ozellikle geceleri nefes almakta gucluk cekiyordum. Şuan ameliyatımın 27. gunu ve inanılmaz memnunum. Burnuma baktığınızda estetik bir burunmuş demezsiniz. o kadar doğal ki. ve iyileşme surecim cok kolay gecti. ameliyata girerken sekonder burun ameliyatı olduğundan kulağımdan kıkırdak alınabileceğini sac derimden ihtiyac olursa doku alınabileceğini kabul ederek girdim fakat Serkan bey hicbirine ihtiyac duymadı. ilkiyle kıyaslıyorum bazı şeyleri, gercekten arasında inanılmaz farklar var. Eğer kafanızda soru işaretleri varsa kesinlikle once bir Serkan Yıldırım ile bir goruşun bir konuşun derim. Hatta soylemeden de gecemiycem inanılmaz tatlı calışma arkadaşları var. Gittiğinizde sizi cok samimi ve guzel karşılıyorlar. Hele ameliyat sonrası ara ara nasıl olduğunuzu sadece merak ettiğinden arayan guzel kalpli yaşam enerjisi pozitif yuklu Ayşegul Hanım. Benim 3 senelik burun ameliyatı hikayem boyle. umarım birilerine faydam dokunur bir aracı olurum..