merhaba arkadaşlar beni revizyon arayışındakiler kişilerin coğu tanıyordur. Doktor konusunda kafam cok karışık ve gercekten artık birilerinin cıkıp şu doktora revizyon oldum memnunun demesine ihtiyacım var. Cunku her gecen gun bir doktor daha buluyorum araştırıyorum bazı doktorların hastalarının olumsuz yorumlarını goruyorum kafam allak bullak oldu. Burnuma geliyim hala eğri ve geniş bir burnum var geniş dediysemde asimetrik bir genişlik bu yani burnumun sağ tarafı normalken sol tarafı odemli gibi duruyor ama bu ilk ameliyatımdan oncede bu şekildeydi. Burun deliklerimden biri karşıdan bakınca hic gorunmuyor neredeyse Buda eğrilikten kaynaklı olabilir tam bilmiyorum birde burun ucum top gibi. Neyse aklımda ki doktorlar sıralamasına gelecek olursak Barış Cakır , Emre İlhan , Salih Emre Uregen , Muhammet dilber ve Haldun kamburoğlu. Barış Cakır biraz sivri burun yapıyor bu beni tedirgin etti yani ben o kadar sivri istemiyorum birde ilk ameliyatın ustunden 1 yıl gecmeden muayene dahi etmemesi beni oldukca uzdu. Emre İlhan ilk başta cok istediğim ve kesinlikle aradığım doktor dediğim kişiydi ama forumda oldukca fazla olumsuz yorum ve memnuniyetsiz hastasına denk geldim Buda doğal olarak onu aklımdan silemesemde son sıralara gerilemesine sebep oldu. Muhammet dilber ve Emre uregeni Yen'i araştırmaya başladım o yuzden hic bir fikrim Yok sadece Muhammet beyin yaptığı burunlar gercekten cok estetik guzel duruyor ama kbbci olmasından dolayı tedirginim benim nefesle ilgili bir problemim Yok sadece goruntu. Emre uregende gayet estetik burunlar yapıyor ama nedense boyle tamam bu diyemiyorum. Haldun beyin hastaları oldukca memnun ama pek fazla fotoğraf filan bulamadığım icin sadece isim olarak aklımda cunku yaptığı burun tarzını henuz goremedim cok az fotoğraf var sosyal medyada tek avantajı ise Ankara'da olması. Ama tabi bu surecte insan şehir ici şehir dışı pek onemsemiyor yeter ki istediği buruna kavuşup şu psikolojik surecten kurtulsun. Sizdende ozellikle bu doktorlara revizyon olanlar varsa lutfen yardım edin Ankara'da başka doktorda olur Tevfik sozden gibi ama ozellikle bu doktorlara olanlar lutfen yardım edin.