Ben 7 ay once septum deviasyonu(burun kıkırdak duvarı yamukluğu]konka hipertrofisi(burun eti buyumesi) ve burun ucu duzeltilip kaldırılması şeklinde ameliyat oldum.Burun kemiğimde herhangi bir eğrilik olmadığı icin kemiğe hic dokunulmadı.Alcı cıktıktan sonraki hayal kırıklığını sanırım hepimiz yaşıyoruz ama sanki sadece bizim başımıza gelmiş gibi panikliyoruz sanırım.Şişlikler inmeye başladı,masajlara devam, herşey guzel gidiyor derken malesef 2 ay once sebebi bilinmeyen bir şekilde kıkırdak duvar tekrar yamulmaya başladı ve buna bağlı olarak burun ucu da yon değiştirdi.Allah'tan nefes problemim hic bir zaman olmadı.Doktorum 10 dakikalık ufak bir operasyonla duzeltilebileceğini soyledi.
Malesef 10 dakikalık operasyon local anesteziyle 1 saatlik bir işkenceye donuştu benim icin.Hemen hemen butun işlemleri hissettim ve canım acıdı.(canı cok tatlı biriyimdir) Aslında doktorumun eli hafiftir ama malesef uyuşmayan yerler vardı ve zaten anestezi iğnesi yeterince acıtıyor.
Burnumun ic tarafından bir kac yerden neşterle kesip bir kac yeri rotuşladı sanırım.Sonra kıkırdakları olması gereken yerlere dikti.Şu anda bandajlı ve haftaya bandajlar cıkacak.Yeniden "hoşgeldin şiş bir surat ve kocaman burun" ... Kendimi en başa donmuş gibi hissediyorum...
Umarım tekrar yaşamak zorunda olmayacağım bu olayı, sadece kullanılan eldiven vs gibi kullanılan techizatın ucretini (58 TL) odeyerek atlattım.Daha once zaten bu gibi riskleri doktorumla konuşmuştum.Yani herhangi memnun olmadığım bir durum ya da tekrar deformasyon olduğunda bunun garantisini

arkadaşlaaaaarrr forumda dolaşırken bir arkadaşımızın b oy le bi yazısına denk geldim.icimi korku bastı.bu kısa suren lokal rotuş operasyonları boyle acı vericimi olur yaa??? eger boyle bişey varsa cok kotu..ben olmaktan cekinirim.lutfen boyle bir tecrube yaşayan varsa yazarmısınız...boyle vahşete donermi bir lokal ameliyat??????

arkadaşlar acil yardım neolurr