Selam ciceklerim bi suredir burayı takip edenler artık beni tanıyo biliyo ve hatta bazılarınız benden bıktı ankarada yaşıyorum universite oğrencisiyim burnumda tıkanıklık ve eğrilik var onlardan kurtulmam lazım madem o masaya yatıcam olmuşken en iyisi olsun estetik de olim dedim v aylardır doktor araştırıyorum !! Ankarada beni gormeyen ya da benimle konuşmayan doktor kalmadı nerdeyse bu surecte gercekten yepyeni bi dunya gordum kocaman bi sektor burası v gercek bi kurt kapanı ! Cok acayip şeyler gordum ilginc tecrubelerdi doktorlara olan saygımın bi kısmını kaybettim iyi de oldu ilerde cocuğum olursa burun ameliyatına hic ihtiyacı olmasın diye dua edicem Benim ilk ameliyatım olucak ve ilk ve son olmalı asla bi daha revizyon icin aynı derdi cekmemeliyim yanı ya hep ya hic !!! Ya en iyisi ya hic !
Ben kararımı verdim kızlar kararım Muhammet DİLBER adamda aradığım her şey var hem kbb uzmanı hem olağanustu guzel burunlar yapıyo
Şuan param Yok ailemden alıcaltım olsaydın ama Muhammet bey birazcık daha Pahalı hem de oraya gidince kalıcak yer Yok.i filan derken daha da masraflı olucak ben de duşundum taşındım işe girene kadar gidip orda 1 hafta otelde kalıcak kadar zengin olana kadar bekliycem o adamdan başkasına asla ameliyat olmucam tıkalı burnumla yaşıyorum ama şekilsiz bi burunla yaşayamam ben biliyorum o yuzden 1 sene 2 sene ne kadar lazımsa o kadar bekliycem ve ona olucam
Ankara defterini kapatıyorum bu yolda cabalayan herkese selam olsun