Merhabalar Ben de burnumda ki kemerden dolayı cok rahatsızdım.Yıllardır ameliyat olmayı duşundum ama bir turlu cesaret edemedim.Sonunda cesaretimi kırıp dr.Hakan Hocayla goruşmeye gittim.Oyle icten, samimi ve guler yuzle karşıladı sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi butun korkularım ve gerginliğim bir anda kayboldu. İyi ki gitmişim, iyi ki tanımışım.Yaklaşık 1 ay once ameliyat oldum hic bir sıkıntı ve problem yaşamadım.(Doktorum sihirli elleriyle, sihirli dokunuşlar yaparak cok guzel bir burun yapmış ) Ameliyattan sonrası hic ağrım olmadı. Şişlik ve morarmaları da hafif atlattım. Butun bunların yanında, en sevindiğim noktalardan biri ise kimsenin burun ameliyatı olduğumu anlamaması oldu. O kadar doğal oldu ki Burnundan memnun olmayan sıkıntısı olan herkese Hakan Hocamı tavsiye ederim inanın hic pişman olmayacaksınız dunya tatlısı insan tekrar cok teşekkur ediyorum, sevgilerimi sunuyorum. Aslında sizi anlatmaya kelimeler yetmez ama kısaca... iyi ki varsınız, iyi ki tanımışım ,iyi ki ameliyat olmuşum...