"Dr Hakan Soygur " iyiki varsınız herşey icin teşekkurler...
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- "Dr Hakan Soygur " iyiki varsınız herşey icin teşekkurler...
-
20-10-2022, 05:44:36Herkese merhaba. Bu yazıyı hem cok değerli Hakan Hocam a teşekkur etmek hem de benim gibi bu konuda araştırma yapan arkadaşlara yardımcı olmak icin yazıyorum. Yıllardır burnumdaki kemerden dolayı ameliyat olmayı isteyip bir turlu cesaret edemezken, tesadufen internette Dr Hakan Soygur hakkında yorumları okudum. Tamamen nasip diyorum ki, beni ceken birşey oldu ve ilk kez bu konuda bir doktorla goruşmeye gittim. Hakan hocam o kadar ilgili, guleryuzlu ve samimi davrandı, o kadar olabilecek ve olamayacak her konuda bilgilendirdi ki (bu konuda ilk goruştuğum doktor olduğu icin başka doktorlarla goruşup kafamda soru işaretleri kalmamasını tavsiye etmesine rağmen) ben bu yola kendisiyle cıkmaya karar vermiştim bile. Bu arada muayenemde nefes sorunum olduğuda ortaya cıktı 4 Temmuz'da ameliyatım gercekleşti korkan arkadaşlara sesleniyorum ameliyatta hicbirşey hissetmiyorsunuz, sonrasında 2.gun hafif şişme, sızlama ve morluk oluyor ama bir hafta olmadan hepsi geciyor. cok şukur ameliyat oncesi ve sonrası cok rahat bir surec gecirdim şimdi rahat nefes alıyorum, hickimsenin ameliyat olduğumu anlamadığı doğal bir burnum var. Hakan hocam ın ellerine, emeklerine, yureğine sağlık diyorum ve sağlığı icin hergun dua ediyorum. Hakan hocam bugune kadar okuduğum yorumlardakilerden fazlası var eksiği yok diyebileceğim, kocaman yurekli, gozlerinin ici gulen, yanındayken kendinizi guvende ve huzurlu hissettiğiniz, hem mesleki alanda hemde insani acıdan cok guzel yetiştirilmiş harika bir insan. Hakan hocam iyiki varsınız, iyiki tanımışım sizi...