arkadaşlar guzel bir tecrubemi paylaşmak istiyorum. eşimin burun ile ilgili ciddi nefes alma ve kemik sorunu vardı. Bununla ilgili bir cok plastik cerrahla goruştum fakat bir turlu karar veremedim. Daha sonra bu işi yaptırmaktan vazgectik. Ve gunden gune sıkıntımızda ozellikle gece uykuda cok ciddi sorunlar yaşamaya başladık. Ben tekrar bir araştırma icine girdim ve bir tanıdığımın operasyon olduğunu gorunce hemen nerde hangi dr olduğunu oğrendim. Gorduğum şey guzel ve cok doğaldı. Bende kendisinden dr ismini alıp gitmek istedim 1 ay once plastik cerrah dr Caner kacmaz beyfendinin muayenesine gittik. ve eşimin ciddi sorunları olduğunu ve bize tek tek izah ettikten sonra dr yaklaşımına ve gercekten enerjisine bayıldım. Yakışa bir araştırma yapıp gercekleştirdiği operasyonları gordum ve 15 gun once de dr Caner hoca da operasyonumuzu olduk. Gercekten Harika doğal bir gorunumde bir işlem gercekleştirdi. Nefes almamız duzel di kemiğimiz gitti ve cok doğal dokunuşlarıyla Harika bir burun ortaya cıkardı. Daha odemlerimiz devam ediyor ama şuanda bile cok guzel gorunuyor. Ben hocamıza cok tşk ediyorum iyi ki tanımışız iyi ki orda işlem gercekleştirmişiz. Burun ile ilgili mutlaka Caner hocaya da danışın derim. Ben yaşadığımı sizlerle paylaşmak istedim. Sevgiler