5 ay kadar once Doc.Dr. Gurkan KAYABAŞOĞLU'na ameliyat oldum ve iyi ki oldum diyorum arkadaşlar.Burnumun hem icinde hem de dışında bir cok problem vardı.17 yaşımdan 24 yaşıma kadar nefes alamadım desem abartmış olmam.Bunun yanında burun şeklim de bozuktu burun ucumda asimetri ve cokme vardı.Gurkan Hoca sayesinde hem nefesime hem de gozume hoş gorunecek bir profile kavuştum.Ben burnumun estetikli gorunmesinden cok korkuyordum ve sonuc korktuğum gibi olmadı burnum gayet doğal gorunuyor bence

Burun ameliyatında sonuc kadar surec de onemli.Ameliyat oncesinde surecle ilgili cok fazla kaygım vardı.Bunlardan ilki ağrı ya da acı hissetmekti ama Gurkan Bey bu kaygımı da boşa cıkardı.Bir saniye bile ağrı ya da acı hissetmedim.Bir diğer kaygım insan icine cıkamayacak kadar morluk ya da şişlik olup olmayacağıyla ilgiliydi.İlk uc gun şişliğim olmadı desem yeri.Ucuncu gunden sonra goz ustumde hafif bir şişlik oldu ancak bu daha onceden gorduğum ameliyat şişliklerinin yanında ihmal edilebilir duzeydeydi.Bu konuda da iciniz rahat olsun

Son konu da canımı acıtacak silikon ya da bez tamponlardı. Bunların hic biri olmadı.Yani Gurkan Bey genellikle tampon kullanmıyor ;tampon konusunu duşunmeyin bile.Ben ameliyat olmayı duşunene herkese icin rahat şekilde Gurkan Bey'i tavsiye ediyorum.Hele ki nefes problemleri yaşayanlara şiddetle tavsiye ediyorum.Cunku ben ameliyatımın ustunden henuz 3 gun gecmişken-ve dahi burnumun icinde hala kan pıhtıları varken- yıllardır alamadığım kadar rahat nefes alabildiğimi hissettim.Bu kışı ilk kez oksurmeden gecirdim ona ne kadar teşekkur etsem az

Burun ameliyatı olacaksanız Gurkan Beye mutlaka gorunun derim