Dostlar selam, uzatmadan konuya gireceğim ve kısa ozet gececeğim. Yaklaşık 1.5 senedir midem konusunda sıkıntı cekiyorum. Cocukluktan beri konulan tanı reflu idi sorun şurada başladı aslında normalde her insan gibi tuvalete girdiğim zaman 10-15 dakika ihtiyacımı giderip cıkıyordum dışarıda sorunsuz şekilde dolaşabiliyordum, kolay kolay tuvaletim gelmiyordu fakat, 1.5 sene once ne olduysa artık birden kabız oldum. Gecer dedim bununla ilgili şifali bitki cayları ictim işe yarayan meyve sebzeler kuruyemişler tukettim gecmedi, hastaneye gittim, ilaclar verildi bir suru gecmedi. Gerci gittiğim yere de hastane de denmez velhasıl kelam 1.5 seneden bu yana midem ile alakalı hicbir problemim yok. Reflum yediğime ictiğime dikkat ettiğim icin problem yaratmıyor fakat yemek yiyorum 10 dakika sonra lavaboya cıkıyorum ve zar zor yapabiliyorum buyuk abdestimi dışarıda dahil yemek yiyemez icemez oldum anında saatler suren tuvalet ihtiyacım ve yapmama rağmen o gitmeyen hissiyat yuzunden. Bu konuda doktor arkadaşlar veya bu tarz - benzeri olay yaşamış arkadaşlar bir bilgi bir oneri bir fikir verirseniz cok sevinirim.
Dipnot: Neden hastaneye gitmedin etmedin tarzı soylemlerde bulunmayın rica ediyorum. Gitmeme rağmen pandemi yuzunden ve şu anki genel duzenden dolayı hastaneler bana 7-9 ay arası randevu veriyor bu yuzden gidemiyorum.
Mide rahatsızlığı
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Mide rahatsızlığı