Merhaba arkadaşlar, bundan uc yıl once ilk ameliyatımı hic araştırmadan bulduğum ilk doktora yaptırdım. Kapalı olarak yapıldı. Burnum ciddi anlamda kalın derili olduğu icin zor mosmor ve aşırı şiş bir ameliyat surecim oldu. Ameliyattan hemen sonraki hali gozume buyuk gelmişti zaten fakat 6 ay icinde burun ucumda duşme oldu. Birinci yılım dolduğu andan itibaren yeni doktor araştırmaya başladım en sonunda 2 ay once burada cok sevilen bir doktora gittim ve burnumun kalın derili olmasından oturu guzel bir burun olmayacağını, boyle kalmasının bile daha iyi olduğunu soyledi. Tam hayal kırıklığı ile beklerken Nihat beyi buldum(sevgili umutluu sayesinde). İlk ameliyatımın aksine yuzumde morluk hic olmadı, şişlik de ilk hafta hafifce oldu ve gecti. Ameliyat oncesi ihtiyac halinde kaburgadan ya da kulak arkasından kıkırdak alması konusunda anlaşmıştık fakat cok şukur gerekmedi(ki bu konuda doktorlarınızın onerilerine teknik acıdan guvenin bence) Onun dışında en buyuk korkum tamponların cıkmasıydı cunku ilk ameliyatta tamponlar cıkarılırken bildiğiniz ağlamıştım, ama tamponlarda hic acı cekmedim sadece acayip tırstım boş yere Dikişlerim 10. gun alındı. Nihat bey ameliyat sonrası hastanın durumuna gore tamponları, dikişleri ve bantları alıyor yani bu herkeste aynı zamanda olmayabiliyor. Şu an ameliyatımın 14. gunundeyim ve bantlarım dun cıktı. Şu anki halinden gayet memnunum şişlik olmasına rağmen. Ki inince daha da iyi olacağına eminim. Sonuc olarak Nihat Bey işinin ehli bir doktor ve herkese oneriyorum cevremdeki. Gelişme oldukca guncelleme yapmaya calışacağım.