Yeni uye oldum ve yakın zamanda gecirdiğim bir operasyon dolayısıyla direkt estetik cerrahi konularını incelemeye başladım. Bir iki tane okuyup, yorum yaptım ama cok fazla konu var yetişemem diye ben deneyimlerini burada yazayım istedim.
Efendim burun ameliyatı olmaya 18 yaşında karar vermiştim ama fırsat olmamıştı. Daha doğrusu anneyi ikame edemedim bir turlu

Bu sene doğumgunumdeyse annem N. Bozdoğan'a beni goturerek bir surpriz yaptı. Ama oyle mutlu ve heyecanlıydım ki bir gun sonraya ameliyat tarihi verdiklerinde ben şok

Ameliyattan once of aman gozlerim şişecek, of aman ağrılarım olacak falan derken ameliyat bitti ben maşallah sanarsınız ameliyat olmamışım da ameliyatı yapmışım. Dort saatte yemek yemeye başladım ve hic midem bulanmadı. İsterseniz bu gece hastanede yatın dediler yok gerek duymadım eve gittik. Acı yok ağrı yok gozler de acık. Acaba dedim hocam pek dokunmadı mı burna. Cunku ben hocama siz karar verin doğal ve guzel olsun demiştim.
Neyse bir hafta mı gecti pek emin değilim tamponlar cıkacak beni bir korku sardı cunku herkes ciğerlerin sokulur gibi oluyor gibi şeyler demişti. Ama bende tık yok. Neyse alcı da cıktı tabi burun biraz şiş

Bir aydan sonra zaten o kadar hızlı indi ki tabi masaj da verdi doktorum. Ay hicbir şey kalmadı. Kimse anlamıyor yeni ameliyat olduğumu. Arkadaş ben 26sene o burunla nasıl yaşamışım derken sanki kendi burnum buymuş gibi bilenler bile hemen alıştı. Yani tertemiz ve sorunsuz oldu.
Peki neler yapmalı?
1: doktorunuza ve ozellikle Nebil hocaya giderseniz ona mutlaka guvenin. Yapay burunları heveslenmeyin. Kendinizi hocaya bırakın yorum bile yapmayın.
2:mutlaka bir ay sırtustu yatın evet bu cok sıkıcı ama oyle.
3: sakın sumlurmeyin ama kulak pamuğuyla temizleyebilirsiniz.
4: masajları aksatmayın.
5:belki benimki bu kadar sorunsuz gecti bilmiyorum ama doktorumun eli baya iyiydi acıkcası. Doktorunuza guvenin panik yapmayın ve kulaktan dolma bilgilerle gozunuzu korkutmayın.
Acıkcası kotu yorum gordum hocamla alakalı bir tane belki başka vardır bilemem ama ben cok memnun kaldım. Yani baya baya memnun kaldım Hatt. Kendime guvenim arttı vallahi yuz um gozum guzelleşti. Ayrıca cok doğal oldu. Tabi yine siz bilirsiniz ama bence ameliyattan once kararı biraz da doktora bırakmak cok onemli, yıllarını bu işe vermiş bir doktorun estetik zevki bizden daha yuksek oluyor haliyle. Bence standartların dışına cıkın yuzunuze yakışanı yapsın doktorunuz bırakın.
Ayrıca Nebil hoca nasıl desem cok tatlı gorunce anlayacaksınız gerci tum ekip oyle. Valla oturmaya bile gidersiniz sonra. Ha bir de dip not biz ailecek toplam 4 ameliyat gecirdik hocamın elinden. Başka kimseyi de oneremem

Fotoğraf isteyene ozelden gonderebilirim ve daha ayrıntılı bilgi verebilirim. Yazmanız yeterlidir