fatih Dağdelen 22 nisan 2015
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- fatih Dağdelen 22 nisan 2015
-
20-10-2022, 05:35:02Arkadaslar estetik ameliyat oldum.Burnum cok şiş hala anlamadım nasıl olduğunu ama guzel diyen de var burun delikleri farklı oldu sol taraf cok az asagida sağ taraftan sonuca gelince fatih dagdelen ilgisiz bi doktor 7.200 tl verdim.Muhammed dilber gitseydim diye cok duşundum ama yapıcak bi şey yok bana sorarsanız istediğim gibi deil şu anda barış cakir,muhammed dilber,Salih emre uregen sevmesemde istanbul da kafası karışan estetik olmak isteyip te doktor bulamayan kesinlikle bence bu ucunden birisine olursa pişman olmaz.benden size arkadaş tavsiyesi inşallah şişlikler cabuk iner de burnum istediğim gibi olur.Bide bence estetik biraz şans vucut kabul edicek kemikler duzgun olacak kimine cok guzel oluyor kimine bi işe yaramıyor ben kesinlikle buna kanaat getirdim.Cunku olan arkadaşlarımın aynı doktor Burunlari super benim icime sinmedi ama cok şiş anlayamıyorum yamuk doğru mu şişlikler den doktor a gittim dun bir suru bekleyen hasta var beyefendi koştur koştur canli yayına gidiyo dedi gelicem hemen adam paraya yapıyo resmen tamponlar bile asistan arıyo.asistani aradım ben calışmiyorum dedi bu gittim hastanede sizi başından gondermek icin elinden geleni yapıyo diyeceklerimm bu kadar