Merhaba, ben 5 bucuk sene once burun estetiği ameliyatı olmuştum.Onceki burnum cok buyuk ve kemerli olduğu icin aslında o an bana doktorun yapacağı her turlu değişiklik iyi gelecekti.Zaten kendisine de dikkat cekmeyen,doğal ve kucuk bir burnum olsun istiyorum demiştim.Hicbir şekilde şu kişinin burnu olsun gibi bir şey de dememiştim.

Buyuk ve kemerli burnumdan sonra aslında kendimi cok iyi hissediyordum yeni burnumla.Ameliyat sonrası da cok rahat gecmişti,hic ameliyat olmuş gibi hissetmiyordum yuzumdeki şişlikten başka.

Gelelim asıl meseleye Ben son 1 senedir filan burnuma yine takmaya başladım. Kemerli değil artık,ama hala buyuk,yuzume uymuyor. Filtreyle filan foto cekindiğimiz icin herhalde anlamıyoruz tam burnumuz nasıl gozukuyor. Yandan cekilmiş ve gulduğum bir fotoğrafımı gordukten sonra burnumun hala normalden buyuk gozuktuğunu farkettim. Zaten kimse estetik olduğunu anlamıyor buyukluğunden dolayı galiba.

İlk ameliyatımda hic duşunmedim bir anda karar verdim oldum.Ama bu sefer o kadar cesaretim yok.İlk ameliyatımı olma nedenim kucuklukten beri burnumla insanlar cok dalga geciyordu,psikolojimi cok etkilemişti.Şimdi cok fazla o durumla karşılaşmıyorum ama buyuk geliyor.Onceden yaşadıklarım yuzunden mi takıntı yapıyorum bilmiyorum ama annem filan da yanlışlıkla ağzından buyuk olduğunu ima edecek bir şey soyledi farketmeden yani buyuk olduğunu duşunuyorum. Ama yeniden olmalı mıyım?

2.ameliyatı olan var mı? neden olmaya karar verdiniz,sorun neydi?

Cok uzun yazdım ama dertliyim bu konuda lutfen yardım edin insanı cok etkiliyo bu durum