Merhaba
Ben kabın memuruyum ve 27 yaşındayım. Uc yıl kadar once bir arkadaşımın tavsiyesi ile Samsun Bafra da bir doktora burun estetiği ameliyatı oldum. Keşke olmasaydım. Sonuc tabii ki fiyasko. Burnumun arka bolumundeki kemiği fazla alıp on bolumu kucultmediği icin şişe gibi gorunen bir burunum oldu. Bir de işimizin gereği duzgun gorunmek ve bakımlı olmak gerektiğinden burnumdan utanır hale geldim. Ucaktaki servis sırasında benimle konuşurken insanların burnuma odaklandığını hissediyordum. Duzelttirmek de meğer cok zor bir işlenmiş. Kime gittiysem ilk sozleri " git bu ameliyatı yapan kimse O duzeltsin" Oldu. Halbuki ilk ameliyatı bile beceremeyen doktor daha da zor olan burnu nasıl duzeltsin. Duzeltirim diyenler de neredeyse bir ev parası kadar ucret istedi. Yine bizim hostes arkadaşlardan birinin revizyon ameliyatını yapan ve bizim camiada herkesin hekimliğinden cok memnun olduğu fakat fazla ciddi bulduğu bir doktora beni yonlendirdiler. Bahcelievler ozel aile hastanesinde Dr. Ilhan Eğilmez ile goruştum. Goruştuğum diğer doktorlar kıkırdak icin kaburga veya kulaktan kıkırdak almayı onerdikleri halde ilhan bey hicbir yerden ayrıca kıkırdak almadan operasyonumu yaptı. Bir saat kadar suren ameliyattan sonra ilk ameliyatımın aksine ne ağrı ne de morluk oluştu. Bir gun sonra silikon tamponlarımı aldı. 7 gun sonra da ateşli aldı ve o gun dunyam değişti. Alcının alındığını Ilk gun bile harika gorunuyordu. Su anda 6 ay gecti artık aynalarla barıştım. Daha da iyisi horlamıyorum ve muhteşem nefes alıyorum. Hayat kalitem arttı. Ellerine sağlık doktorum. Tek kelimeyle Allah razı olsun.