arkadaslar herkese merhaba. Burun estetiği oldum bende ve faydalı olması acısından sizlerle paylaşmak istedim. Doktor secimiyle beraber cok zor bi surec bu yuzden iyi araştırılması gerekiyor
Ben Ersin Ulkur' e ameliyat oldum kendisi oldukca doğal burunlar yapıyor ve yaptıklarını gorunce hayran olmamak elde değil.
Kendisini arkadaşım vasıtasıyla tanıdım bende yararlı olur diye sizle paylaşmak istedim
İlk bir kac gun ameliyat sonrası gercekten cok zor geciyor nefes alamama yuzunden fakat sonrasında şişler hızlıca iniyor. Bu surecte de sabırlı olmak onemli. Sonrasında bir hafta sonra doktor kontroluyle burun acılıyor doğal haline bırakılıyor ve iyileşme sureci devam ediyor. Bu surecte burnunuzu iyi korumalı ve bakmalısınız. Ben bitki cayları ictim odem azaltsın diye ve faydasını da gordum. Sizlere de tavsiye ederim. Sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim
İnstagramdan doktorun sayfasına bakabilirsiniz yaptığı burunları paylaşıyor kendisi..
Bu surecte herkese Allah kolaylıklar versin diyorum ve sorularınız varsa bekliyorum