Merhaba arkadaşlar. Burun estetiği yaptırmadan once bilgi edinmek icin burdaki yorumları cok fazla inceledim ve benim gibi burdan bilgi edinen arkadaşlar icin burun estetiği oncesi ve sonrası yaşadıklarımı anlatmaya karar verdim.Burun estetiği yaptırmaya karar verdikten sonra doktor arayaşım başladı ve bu siteden başka sitelerden yaptırdığı estetikten memnun olan kişilerin doktorlarını once instagram dan sonra doktor Hakkı'nda yapılan yorumları inceleye inceleye en son bir kac isim belirledim ve goruşmeye gittim.(unutmadan ben kapalı teknikle yanı rinoplasti duşunuyordum ve arastırırkende sadece rinoplasti yaptıran kişilerin yazdığı doktorları arastırdım.) En son doktoruma karar verdim ve 28.03.2018 tarihine ameliyat randevumu oluşturduk.(not:ameliyatın yapılacağı hastane onemli Arkadaşlar doktorlarla konuşurken mutlaka hangi hastanede ameliyatlarını yaptığını oğrenin) (not 2: doktora mutlaka ne istediğinizi ne istemediğizi mutlaka iletin)Ameliyat gunu heyecan hat safhadaydı cok tedirgindim ve bir gece once neredeyse hic uyumamıştım. Muhtemelen sizlerde boyle olacaksınız ama merak etmeyin ameliyathaneye gitmeden sakinleştirici iğne yapılıyor ondan sonra ne heyecan kalıyor ne tedirginlik.ameliyat sonrası odaya getirirlerken asansorun aynasında kendime baktığımda ne şişlik vardı ne de morarma burnum bandajlı ustunde Atel ve burun deliklerime yakın bantlı bir gazlı bez vardı.yani durumum gayet iyi gibiydi. Odaya geldik 1-2 saat daha yiyip icme yok zaten anestezinin etkisiyle sersem gibi oluyorsunuz. 2 saat spnra yanı. Anestezinin etkisi gectikten sonra benim cok agrım oldu agri kesici ve mide bulantısını onleyici ilac yaptılar surekli. Bende silikon tampon vardı ama yine de cok rahatsız edici o hissi Nasıl anlatıyım size bilemiyorum ama rahatsız edici Ay cok mu uzatıyorum ne tamam tamam kısa kedicim.Neyse o gun hastane yarı ağrılı yarı uykulu burundan hic nefes alamadan derken ( hastaneye giderken yanınızda mutlaka lip-stick olsun ağızdan nefes alacağınız icin dudaklarınız cok fazla kuruyor ve bıde onun rahatsız ediciliği oluyor. Anlamışsınızdır ben bilmiyordum ve bıde dudak kuruluğu ile uğraştım)(ayrıca 2 takım pijama ve yedek ic camaşırları Alın yanınıza) ertesi gun oğleden sonra hastaneden cıktık yine agrım vardı ve yuzum şişmeye başlamıştı bile ameliyattan 48 sonra yuzum goz kApaklarım şişme noktasında zirvedeydi. Bir beze sarılı buz kompleksi yaptım saatte bir 15 dk. 48. Saatın sonunda şişme durdu cok yavaş yavaş inmeye başladı ve 3.Gunun sonunda silikon tamponlarım cıktı hic acımadı sadece burnunuzun icinden bişey kayıyormuş gibi his oldu.(bu arada unuttum ameliyat sonra ilk gun yogun diğer gun burnunuzdan sızıntı kan gelebilir 2. Gun pembeleşiyor rengi ve benimki 2. Gun sonunda kesildi.)tampon cıktıktan sonra epey rahatladım hic acımda kalmamıştı ancak burnumdan hala nefes alamıyordum. Ameliyattan bir hafta gecti yuzumdeki şişler indi ( not:3 bol bol nerdeyse gunde bir ananas yiyin ve 2 kupa bir sabah bir aksam yeşil cay icin cok etkisi var odemin atılmasında) ameliyattan 9 gun sonra Atel alındı ilk aynaya baktığımda burnum oldukca şişti ama yandan guzel gorunuyordu.biraz panik yaptım onden yuzum cok değişik geldi doktorum burnundaki şişler inince yuzumde cok fazla bir değişim olmayacağını sadece guzel bir burun goreceğimi soyleyerek beni biraz rahattı ama yinede tedirgindim cunku onden simam baktığımda sanki başka biri vardı aynada Neyse sonra bandaj yaptı daha cabuk şişin inmesine yarıyormuş. Bandajı 2. Gun akşam banyoda iyice yumuşattıktan sonra torpu ile dikkatlice cıkardım. Biraz daha inmişti şişi ve gorduğum burun guzeldi.(hala şiş olmasına rağmen) bugun ameliyattan sonra 13. Gunum ananas ve yeşil cayın etkisi ile burnumdaki şiş %60 indi ve sonuc şukurler olsun kı doğal ve guzel. Umarım sizlerde istediğiniz sonuca kavuşursunuz. Benim yaşadıklarım bunlar benim unuttuğum sizin sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz.