Mayıs' tan bugune kadar doktor araştırması, doktor goruşmesi derken şu an goruşeceğim uc doktor var. Bu zamana kadar Muhammet Dilber, Erhan Eryılmaz, Emin Sir, Cem Karas, Abdulkadir Goksel, Cihan Ucar ile goruştum. O, bu sebeplerden olmadı hicbiriyle...
Burnumda sağ kıkırdakta eziklik ve %20 lerde solunum, solda sağ nedeniyle et buyumesi ve %50 lere inmiş bir solunum sorunu var. Bunun yanı sıra burnumun buyukluk, kemer ve aşağıya doğru sarkma durumundan şikayetciyim. Bu arada fotoğraf da koydum burnumun koku yukarıda, cenem geride...
Emre İlhan 8 Ekim, Guncel Ozturk 5 Ağustos muayenelerim var. Salih Emre Uregen' den de 5 gundur whatsapp uzerinden muayene almaya calışıyorum; ama asistanı hic bakmıyor sanırım her konuşmada baştan soruyor her şeyi ve bir randevu alamadım hala, o nedenle belki de muayeneden bile vazgececeğim.
Sizlerden ricam; benim gibi burun koku yukarıda olup, cenesi geride olan ve bu uc doktordan birinde ameliyat olmuş arkadaşlar, oncesi-sonrası fotoğraflarınızı, şikayetlerinizi ve şu anki memnuniyetinizi aktarır mısınız?
Gercekten sıkıntılı bir surec, hele benim gibi doktor doktor gezdiyseniz halimi anlarsınız... Yardımınızı, paylaşımınızı bekliyorum; sağlıklı gunler