3-4 gundur boğuştuğum bir sorunum var. Rinoplasti olalı yaklaşık 2 ay oldu. Sol septumunda (Burnu ortadan ayıran kıkırdak duvarı) enfekte olmuş sivilce gibi bir şişlik var.Cok şiddetli grip geciriyorum ve doğal olarak sumkurmek durumunda kalıyorum cunku başım zonkluyor temizlemeyince sinuzitimde cabası ağrı yapıyor. Temizledikten sonra icine baktım şişlikten kanla karışık iltihap akmış bende iyice cıksın diye bastırdım. Sol gozumle beraber beynimin sol tarafı fena halde ağrımaya başladı cektim elimi hemen antibiyotikli krem surdum. Doktorum uzakta olduğu icin bana yakın olan bir doktora gittim. 'Evet enfekte olmuş antibiyotik ve krem kullanacaksın' dedi 'peki bir şey olur mu yamulur mu' dedim 'yamulur yamulur hatta delinir' dedi. Henuz antibiyotiği alamadım. Şimdi icini akıttıktan sonra fizyolojik serumu sıkıyorum ardından terramycni suruyorum. Surerken ucuna değiyor acıyor ve burnum arka kısımların surtuyor canım cok acıyor uzun bir sure. İcimi kemiren şey bu durumda sahiden deviasyon olur mu? ya da bu surtme, değdirme, sumkurme veya bastırmadan dolayı burnumun şekline bir şey olur mu? Cunku burnumu cok seviyorum bir şey olsun istemiyorum