Dr. Levent Tuncer
Dr. Levent Tunceri araştırmadan dudak yaptırdım. alsancaktaki yeni yerine gittim. Hatta canlı yayın yaptı. Sonrasında dudaklarımın haline bakın. Kendisini defalarca aradığımda bana cevap vermedi. Başka bir numaradan arayınca actı durumu kendisine anlattım. Sokağa cıkamıyorum 20 gundur. Bunun icin bir şey yapılamayacağını soyledi. Bu şekilde gezemem, icleri top top, şekil zaten maymun şeyi gibi paramı geri verin dediğimde odeme yapamam, benim yaptığımın bile ispatı yok dedi. Sonra Google'dan araştırdığımda inanılmaz yazılar okudum. Google sayfasını da kapatmış. Meğer orada da kacak calışıyormuş ve belgesi yokmuş. Sağlık Bakanlığına şikayet ettim. Sayfasına baktığımda da yayınladığı resimlerinde calıntı olduğunu gordum. Cok pişmanım cokkk. Şoka girdim ama dudağım da yarım kalmisti. Yaptırdım mecburen. Sonunda husran. Beni her yerden engelledi. Google a bakın sizde goreceksiniz, alta da resimleri gonderiyorum. İnanılmaz paragoz biri ve yaptığı iş olmayınca inkar ediyor. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Asla ama asla yaptırmayın asla. 

Dr Dudaklarımı mahvetti
Estetik ve Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Estetik ve Estetik Cerrahi
- Dr Dudaklarımı mahvetti