Not: 22 yaşındayım bugune kadar sağlık konusunda bir sikayetim olmadı belki 20 yıldır hastane yuzu gormedim cunku hic başıma kotu bişey gelmedi. Zor hasta olan birisiyim 2 yılda bir belki olur 1 haftada gecer alkol sigarada yok sağlığım iyi yanı.

Gecen haftada birisi burun ameliyatı sırasında hayatını kaybetti bu konuda iyice fobim olmaya başladı ben artık burnum duşer korkusundan cok olmekten korkuyorum. 2 senedir 10 kişi falan hayatını kaybetti hatta birisi kor oldu. Nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama bu durumdan cok korkuyorum. Sırf bu yuzden ozel poliklinik değil hastanede ameliyat olacağım. Gunde 2-3 yada haftada 20 civarı estetik yapan bir doktorun elinde olme riskiniz varmıdır? Sectiğim doktorun memnun olmayan hastaları var burnu duşenler var ama bugune kadar ameliyat ettiğim kimse benim ameliyatından sonra olmedi kac yıldır bu işi yapıyorum dedi.

Yani sormak istediğim bu durumlar ne zamanlarda yaşanır? Doktorun bugune kadar hic başına gelmemiş olması yada gunde, haftada yaptığı ameliyat sıklığı, tecrubesi bu oranı azaltır mı?

Not: iyi doktor iyi hastane demeyin olen kişilerin coğu ozel hastanedeki doktorların elinde olmuş kişiler o yuzden hastanenin vs iyi olmasına bağlanamaz.