Selam kızlar, burun estetiği değil ama burun estetiği kararını almak gercekten cok zorlu bir surec. Hem etrafınızdan ameliyat olmamanız konusunda olumsuz yorumlar duyacaksınız hem de doğru doktoru bulmak icin yaptığınız onca araştırmayla -hekimler denizinde- boğulacaksınız...
Siz doğru hekimi bulmak icin uğraşırken diğer taraftan insanlar olumsuz konuşmalarla sizi yoracak, cunku işin icinde estetik olunca başta aile ve yakın cevre asla desteklemiyor, burnun harika, karakteristik bir burun var, anlamıyorum seni, hic gerek yok minvalinde cokca cumle duyacaksınız. Ustelik benim ciddi sağlık sorunlarım da varken bu tarzda konuşmalar fazlasıyla duydum. Benim deviasyonum vardı bir de burun etkerim şişti.. Bunlar duzeltildi ve cok az estetik oldum ve bu ufacık dokunuş bile ciddi fark etti.
Sağlık sorununuz var ya da yok tabiiki siz ne hissediyorsunuz, burnunuzdan memnun musunuz once bunu sorgulayın ve eğer biraz bile şupheniz varsa, biraz bile kendinizi kotu hissettiriyorsa burnunuz, hic ama hic duşunmeyin, tıkayın kulaklarınızı etrafa ve olun bu ameliyatı! Ustelik asla ve asla yazılıp cizilenler kadar sancılı bir operasyn değil. ameliyat sonrası 2. gun biraz zor geciyor. Ama dayanılmaz bir ağrı sızı yok. Hatta bobrek taşı duşurmuş bir kadın olarak soyluyorum ki asla bir bobrek taşı ağrısı değil İnanın fazlasıyla değiyor. Yuz guzelliğiniz icin en onemli ayrıntı cunku burun...
Burun estetiği icin kesinlikle KBB cerrah tercih edin cunku estetik kadar sağlığınız da onemli. Her KBB cerrahta estetik yapmıyor yapsa da mukemmel sonuclar cıkaramayabiliyor bu nedenle cok iyi araştırma yapmalısınız. Daha onceki ameliyatlarına ulaşmaya calışmalısınız, ben bu şekilde yaptım Tamer Haliloğlu'nun onlarca hastasına ulaştım ve sonuclar kusursuzdu. Asla estetik olduğu anlaşılmayan doğal ve guzel burunlar... Ve kararımı verdim ameliyatımı Tamer Haliloğlu'na oldum. Benden sonra arkadaşlarım da ameliyat oldu aynı doktora. Mutlaka İstanbul'da yaşamanıza da gerek yok, 1 hafta burada kalmanız yeterli olacaktır. Normal yaşantınıza donmeniz icin gerekli sure sadece 1 hafta. Odem, morluk, şişme bunların garantisini hic bir doktor veremez size, asla morarmazsınız tarzında yazılan cizilen konuşmaları dikkate almayın, ama ben ve arkadaşlarımda odem morluk olmadı)
Kendisi İstanbul Fulya'da ve ilk muaneye gittiğiniz andan itibaren konuyla ilgili net bilgilerle sizi rahatlatmaya başlıyor. Gercekten ameliyata ihtiyacınız var mı, size en uygun burun şeklinden, ameliyat oncesi, ameliyat anı ve sonrası surecle ilgili aydınlanıyorsunuz.
Sonuc benim icin harika, nefes problemlerim giderildi ve burnumun goruntusunden cok memnunum. ve sadece 2 ay gecti ameliyatımın ustunden. Eğer merak eden varsa mail adresinizi paylaştığınızda ameliyat sonrası fotoğraflarımdan iletebilirim..