Mrb arkadaşlar ben bir hafta once ameliyat oldum. Yarın alcım yenilenecek ve silikon tamponlarım cıkacak. Ameliyatım cok ağır gecti oncelikle ameliyatımdan bahsedeyim. Buyuk oranda kemik eğriliği, burunda yamulma, butun etlerde buyume vardı. bende KBB yerine bari şeklide guzel olsun diye plastikde oldum. İlk gunden beri kemik değil ama etlerde ciddi acı cektim boyle olacağını duşunmemiştim. Benim sargım niyeyse burun altına kadar değil ortada son buluyor. Az kaldırınca burnumun yarısı gorundu ama cok kotu eskisinden kaba ve buyuk ustelik ucu yayvan ve aşırı geniş. Şimdi diyelim indi daha cok yeni bu ne kadar inebilir ki zaten buyuktu. Derim kalın ve yağlı enden kuculme olmaz dedi de be adam burun ucu vs. nasıl kuculmedi. Girdiğim gibi hatta daha kotu cıktım.
Tek merak ettiğim arkadaşlar darlık anlamında değilde yandan gorunum anlamında kuculme oluyor mu oluyorsa ne kadar oluyor, burun ucum duşuktu şimdi yayvan ve geniş bu durum duzeliyor mu zamanla, bunalıma girmekten korkuyorum. Hemen karalar bağlamam ama resmen hayal kırıklığı oldu.