Hanımlar merhaba benim burnumun icinde eğrilik var ve nefes alamıyorum. Bu zamana kadar burnumun goruntusunu hic takmıyordum ama icteki rahatsızlıktan dolayı artık ameliyat olmam lazım. Bu doktora tesadufen kbb muayenesi icin gittim ve bana cok samimi geldi, ilgilendi ve aynı aynda dışının da yapılabileceğini soyledi. Cunku icten cok fazla kıkırdak cıkıyormuş ve burnumun dışındaki cokuk kısımlara doldurma imkanı doğarmış; aksi takdirde ileride dışını yaptırmak istesem bile kaburga ya da kulaktan kıkırdak alınır ancak oyle yapılır cunku o zaman elimizde kıkırdak olmayacak dedi. Acıkcası bunların hepsi cok mantıklı geldi ve bana "sadece icini yaptıracaksan bence yaptırma memnun kalmazsın" dedi. Bana yaptığı cizim de hoşuma gitti bu doktora estetik yaptıran oldu mu hic? Bir yandan da diyorum ki paramı biriktireyim, Reha Yavuzer, Barış cakır gibi isimlere gideyim diyorum ama onlar hakkında bile cok kotu yorumlar var. En iyi bildiklerimizde bile sorunlar cıkabiliyor yani korkuyorum biraz. Bu doktora ameliyat olan var mı arkadaşlar? Her turlu oneri ve tavsiyeye acığım.