Arkadaşalar foruma yeni uye oldum .Bende burun amelyatında yaşadıklarımı anlatmak istedim
Ben de 4yıl kadar once estetik değil ama burun ameliyatı olmuştum gecirdiğim kaza yuzunden. Burnumun surekli tek tarafi sag sol farketmeksizin genelde kapali oluyor bazen ikisi birden kapaniyordu bunun icin kbb uzmanina gorundum o gunun hikmetine ise o saate kadar hic bisey yiyip icmemistim doktor burnuma bakti S seklinde bir egrilik var dedi burun etide olmasi gerekenden buyuk dedi,en son kac saat once bisiler yiyip ictigimi sordu bende dun gece dedim cok sasirdi istersen yarim saat sonra ameliyata alalim seni dedi bende nasil olur dedim yeniden dogmus gibi yapacagim seni dedi kafamda deli sorular biraz duşuneyim hocam dedim odadan cıktım daha sonra bir arkadaşım dr.ekrem beye ameliyat olmuş birazda basından baktım. Kendisine muayene olmaya karar verdim. Umraniyede bir hastanede muayene etti. 15 gunluk programının dolu oldugunu ve daha sonra amelyat gunu verebileceğini bildirdi ve amelyat gunu geldi cattı. Yaklaşık 2 saat suren bir amelyat oldum.
plastik cerrah fotograflarımı cekti ve abartısız kendi burnuma cok uygun bir burun tasarlayarak ameliyata girdi ve tam belirlediği gibi yaptı. ameliyatta silikon tampon veya yeni cıkan bir tamponmuş sanırım oyle kucuk ve rahat cıkan bir tampon koydular. diş cektirmek bence daha fazla sancılıydı ilk birkac gun uykusuz kalırsın nefes alamazsın demişlerdi. Nefes aldım ama uykusuz kaldım ilk 3 gun 3.gun tmponlarım cıktı o saaten sonrası cok rahattı ama. Kucuk yiğenim bizim evdeydi tamponlar cıktıktan sonra oyuncağı ile burnuma vurdu. burun dışına kanan atel yerinde duruyodu.ama korktum genede neyseki. telefonla hocaya ulaştık. fotoğraf yolladım. bişey gozukmuu istersen şimdi gel icin rahay etmiyorsa yoksa 4 gun sonra gel bakalım dedi. bende 4 gun sonra gittim. 1.hafatda tamponun cıktı . ama sonra yıne burnumun uzerıne kahverenklı odem ıcın ozel bır bantmış ondan yapıştırdı. neyse cok şukur 3.aydayım burnumun odemi baya indi dediği gibi bir şekil verdi . Eğer sizde burnunuzdan rahatsız oluyorsanız bence hic tereddut etmeyin gidip yaptırın. Hic korkulcak bir durum yok, yoğun bir arı sızı da hissetmiyorsunuz. Bence abartıldığı gibi bir amelyat değil