Merhaba Arkadaşlar,
benim cok uzun bir hikÂyem var ve anlatmaya mecalim kalmadı. AMa kısaca: burun ucu duşukluğu icin ameliyat oldum bundan neredeyse on sene once. Fakat burnumun ucu domuz burnu gibi kaldırıldı. 4 sene sonra başka bir doktora revizyon yani ikinci ameliyat oldum fakat o da resmen kemiğimi cokertti, aşırı torpulemiş ve hic oyle bir şey istemediğim hÂlde burun deliklerimiin kenarlarını da kesip kucultmuş.vs.
Şimdi bunları duzeltip burnumu eski hÂline yaklaştıracak gercekten tecrublei ve PARA peşinde koşmayan duzgun bir doktor arıyoruo.
Yiğit Bey ve Mustafa Bey arasında kaldım. İkisinin de muayene ucreti 300 tl imiş. Bir de tomografi goturmek istiyorum o da 300 tl civarında tutar en az. O yuzden iki doktora birden verecek param olmadığındna birini secip gitmek istiyorum. Ne olur yardımcı olun bu doktorları tanıyorsanız.
Yiğit Bey inanılmaz derecede cok ovulmuş ama kendisindne memnun olmayıp revizyon isteyenler olduğunu gordum. O yuzden icime kurt duştu acıkcası. Mustafa Bey hakkında ise hic yorum yok. Ne yapacağımı şaşırıdm.Lutfen lutfen yardımcı olun.
Yiğit Tiftikcioğlu mu Mustafa Yılmaz mı (İzmir) Ne Olur Karar Vermem İcin Yardım Edin
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Yiğit Tiftikcioğlu mu Mustafa Yılmaz mı (İzmir) Ne Olur Karar Vermem İcin Yardım Edin