Burnumun ateli cıktı sizce nasıl? 7 gun berbat gecti(Resimli)
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Burnumun ateli cıktı sizce nasıl? 7 gun berbat gecti(Resimli)
-
20-10-2022, 05:14:10Burda bir cok yazı okudum ve hepsı 7 gun boyunca benı anlatıyordu resmen. Bır hafta once amelıyat oldum olmadan once doktora “hafif kalkık olsun ama yuzume gitsin kucuk bir burun olsun” dedim. Amelıyattan cıktıktan sonra alcıdayken gozume aşırı kalkık domuz burnu gıbı gelıyordu şişlik morluk zaten hatsafhadaydı. Hatta revizyon bıle duşunmeye başlamıştım hergun ağlıyordum bugun ateli cıkarmak icin doktorun kliniğine gittik ve sonuc hicte bekledıgım gıbı değildi absurt olmayan bır kalkıklık evet var ama yuzume gıttıgını duşundum aynaya bakarken tabi sizde olumlu ya da olumsuz olarak buraya yorum bırakabılırsınız. Şuan aşırı şişlik var inecegını umit ediyorum bakalım ne zaman iner bılen varsa yazabılır. Diğeceğim o ki; burun amelıyatı psikolojiyi cok bozan bır amelıyat arkadaşlar (ben psikoloji 4. Sınıf oğrencisiyim bu arada) burun estetiği olanlara bu lafım atel cıkmadan kendını yıyıp bıtirmek kadar sacma bısey olamaz bır tek burun ucu gozuktugu ıcın sureklı aynadan burun ucuna bakmayı kesmelisiniz ve şişliklerinizin burnu kalın ve tombik gosterdiğini hesaba katmalısınız, bır sure sonra kusursuz sandıgınız şeye de her dakıka bakarsanız kusursuzda bıle kusur gormeye başlarsınız.