Bora karaali adım adım fotoğraf ve tum yaşananlar
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Bora karaali adım adım fotoğraf ve tum yaşananlar
-
20-10-2022, 05:13:36Merhaba kızlar .bu forumu korkularımı yenmek ve sizlere biraz da olsa yardımcı olabilmek icin actım . Cunku maalesef ameliyata doktora karar verme Surecinde insan kendi gibi aynı sorunu olan insanlara ,tavsiyeye ve bilgiye Muhtac oluyor .ben 4 Mayıs'ta Dr Bora karaaliye ameliyat gunu almıştım .ilk randevumuz 5 dk anca surdu .muayine ucreti odemedim . Burnumun icine baktı .3000 lira fiyat verdi bana operasyon icin . Buraya kadar herşey yolunda gitti .taki ameliyat sabahına kadar .4mayıs Sabahı uyandım aynaya baktım ve gozlerimde ki korkuyu gordum .kendimi hazır hissetmediğim icin vazgectim .uztelik beni mukemmel bir yaz bekliyordu .cunku Ocak Ayında Goğus buyutme ameliyatı olmuştum ve bu benim bikinilerini rahat rahat giyebileceğini ilk yazım olacaktı. bunun tadını cıkarmak varken ağrıyı sızıyı gozum yemedi .vazgectim. Mukemmel bir yazın ardından tekrar tum cesaretimi topladım ve Yuzum kızlara kızlara tekrardan Bora beyin karşısına cıktım. Ikinci randevudan sonra hastanede kan testlerim yapıldı.burnumun fotoğrafı Cekildi .bunlar icinde hicbir odeme yapmadım .yine aynı fiyata yani 3000 liraya 14 Eylul icin ameliyat gunu aldım. Ameliyatıma 5 gun kaldı. Yine bende bir heyecan bir panik hali var. Ama bu sefer kararlıyım kesin Olacağım .can kopal ve Bora Karaali Arasında kalmıştım .sonucu hep birlikte gorucez .adım adım tum yaşananları ve fotoğrafları burda sizlerle paylaşmaya calışacağım .bana şans dileyin