coğumuz araştırmışızdır ucuz burun estetiğini. Durumunuz da fazla elverişli değilse daha da onemlidir bizim icin bu konu ben benim gibi yapıpta pişman olmayın diye anlatmak istiyorum şuan zor durumdayım bunu yazmayı kendime borc bildim şimdi caresizim sizde caresz kalmayın diye bunun icin sakın ucuza burun estetiği yaptırmayın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Burnum duşuk uclu ve kemerliydi.bundan 2 sene once ameliyat olmaya karar verdim.okula gittiğim icin rinoplasti olmaktan vazgectim ve burun ucu estetiği yani tipplasti olmaya karar verdim. Tabi once fiyat araştırması yaptım 2.000 tl ustu fiyatlarla karşılaştım ilk ameliyat olacağı icin ailem karşılar diye duşundum ama yinede bu ucret cok idi.sonra teyzemin muşterisi olan bir doktorla tanıştım goruşmeye gittim burnunda et ve kemik var dedi tabi onceden dr'a estetik yaptırmak istediğimi soylemedim sgk vardı 500'e yaparım dedi sonra ben biraz burnumun ucunu kaldırın dedim o zaman 750 olur zaten estetik kısmını sgk karşılamıyor dedi bu fiyatı duyunca sevindim cunku gercekten iyi bir fiyat neyse hızlı geciyorum ozelde ameliyat oldum dikişler eski tip bez tampon nasıl bir acı anlatamam sıkıntılı gecti hele hele bez tampon cıkarılırken beynimin dışarı cekildiğini net hissettim.sonra burnumun bandajı cıkarıldı sonuc : Husran !!!!!!!!!!!!! Burnumun ucu daha cok duşmuştu rahatsız ediciydi hatta burnumun kotu olduğuna mı yanayım yoksa parama mı derdimi kime anlatayım ? Doktorda il dışına gitmiş tayini cıkmış? Neyse okulum başladı avuttum kendimi ama aklım hep burnumda cekdiğim acı bi yana dursun...
2014 haziran ayı okul bitiyor .. Yine benim estetik isteğim fakat bu sefer tatilde olduğum icin rinoplasti ameliyatı olmak istedim acık soyluyorum durumu olmayan bir insanım butcem kısıtlı biriktirdiğim para sadece 900 tl...doktor araştırmasına başladım araya birinin girmesi gerekiyordu cunku bu ameliyatın piyasası 4.500 ortalama olarak benim param 900 ? Tanıdığımız genel cerrahın yanına gittik annem durumu annlattı 2.500 dedi ama ben psikolojik olarak yıprandığımı anlattım ağladım sızladım 1.500'e kadar duştu aynı hastanedeki kbb ile goruşmuş zaten randevu verdi bize gittik yanına buda ozel hastane bu arada . Daha once ameliyat olduğumu tipplasti ameliyatı olduğumu et kemik aldırdığımı soyledim. Daha onceden ameliyat olduğun icin kulaktan kıkırdak gerekebilir dedi once bir irkildim (biraz vazgecirmeye calıştı sanki) sonra ben doktoru ikna ettim gibi oldu cunku olmalıydım ne olursa olsun.bu paranın ustunde imakansız veremezdim kotu burnumla kalırdım ! Nasıl bir burun istediğimi soyleyemedim zaten verdiğim para 1.500 nasıl isteğimi soyleyebilirdim ki? Sormadıda zaten burnum kemerli duşuk eğri normal bir burna razıydım.bana o hafta c.tesine ameliyat icin gun verdi bende o ara paramı 1.500 tl'ye tamamladım borcla. Neyse o gun geldi ameliyata girdim cıktım uyandığımda odamdaydım ne var ne yok bi istifra ile kendime geldim ama oyle bi ağrım yoktu sızlıyordu sadece..kulağım cok ağrıyordu. Yuzum bayaa sarılıydı kulağımda aynı şekilde buz koydular vs o geceyi atlattım sonra uskudar beşiktaş vapuruna bindim o halde ordan taksiye bindim leventte indim.evime gelmiştim.hızlı geciyorum sarılıydı zaten heryerim sadece kulağımı pansuman yaptırırken gordum şekli değişmiş gibiydi ama şiş galiba dedim.1 hafta sonra doktoruma gittim burun ve kulaktaki dikişler cıkacak tampon alınacak ve alcı cıkacaktı stresli bi şekilde odaya girdim zaten aram yok pek dr iğne vs. once alcıyı cıkarttı sonra burnumdaki dikişleri aldı ama nasıl gecti zaman bilmiyorum kulağımdaki dikişler alınırken daha cok acıdı sonra tampon cıkarıldı pek bi acı hissetmedim eveeet şimdi buyuk an geldi ayna ile tanışacaktım buyuk esaretim bitiyordu artık guzel bir burnum olacaktı hemde bu işi cok iyi bir fiyata olmuştum hatta piyasaya gore bedava bile denebilirdi !!!!!!!!!!! Aynaya baktım patlıcan gibi bir burun ucu yuvarlak yine duşuk ve yamuk bir kulak !!!!!! Kulağımın birisi kepce olmuştu evet estetik bunun adı !!! O an annemde yanımdaydı uzulmesin diye hicbişey soyleyemedim ama dunya başıma yıkılmıştı hayallerim suya duştu mahvoldum resmen bunun adı estetik değildi bu guzellik değildi birde doktor demezmii daha once ameliyat olmasaydın burnun daha guzel olabilirdi diye !!!! Sırf annem yanımda diye birşey diyemedim uzulsun istemedim eve odama gecinceye kadar..... Ağlaya ağlaya zaten morluğu gecmemiş gozlerim daha cok şişti.buyuk bir ders almıştım aslında iş paraymış gozuumu karartıp sırf ucuz olsun diye bu riske girilirmi hic ! 2 hafta oldu daha doktorumu gormedim 1.500 tl verdim şimdi nasıl beğenmedim diyebileceğim? Revizyon istiyorum diyebileceğim? şimdi kotu burnum kepce kulağım aynam ve ben oturdum kara kara duşunuyorum odamda burnumamı yanayım kulağımamı yanayım borc aldığım parayamı yanayım hic biriktiremeyeceğime mi yanayım cektiğim acılara mı yanayım cevremdekilerim tepkisine mi yanayım ?
Bunları sırf siz yaşamayın diye yazıyorum paran olmayabilir yoksa yaptırma !!!!!! Biriktirebiliyorsan 5 sene bekle 10 sene bekle biriktir bilinen iyi bir plastik cerraha yaptır.inat edipte sırf ucuza doktor buldum diye hemen atlama bu yaptığın estetik değil şansa loto duşurmek hatta bırak doğal haliyle kalsın bi zaman eline para gecer iyi bir doktora yaptırırsın bu satırları dediğim gibi kendimi borclu hissettiğim icin yazdım cunku bende burayı okuyup akıl alıyordum belki birinizin işine yararda ikna ederim kendinize iyi bakın sizden başka yok değerinizi bilin.....