Selam arkadaşlar. Revizyon ameliyatı olmak istiyorum. Bu ucuncu ameliyatım olacak. İlk sefer 9 yaşındayken deviasyon icin ameliyat olmuştum. Sonra 20'li yaşlarımda rinoplasti oldum.

Fakat burnumda sorun olacağı sargılar cıktığı andan belliydi. Hic bir zaman simetrik olmadı. Doktorum kulaktan kıkırdak alıp burnumda kullanmıştı ve kıkırdak olan taraf hep şiş kaldı. Zaman icinde daha da belirginleşti. Beni cok rahatsız etmeye başladı ve artık fotoğraf cektirmekten nefret eder oldum.

Onumuzdeki 6 ay icerisinde revizyon duşunuyorum nihayet. Selcuk İnanlı ve Muhammet Dilber ile konuştum. Muhammet bey henuz donuş yapmadı bana ameliyat konusunda. Selcuk İnanlı'nın asistanı şehir dışından geleceğim icin muayeneden bir gun sonra ameliyat yapabileceklerini soyledi. Bir de Bahadır Baykal ile konuştum ama eski doktoruma gitmeni ve burnumu simetrik yaparsa daha kotu bir gorunum alabileceğini soyledi. Bu bana cok sacma geldi ve eski doktorumla ilgili bayağı fazla şikayetler okuyorum. Sanıyorum Bahadır bey kendisine guvenenemedi ve yapmak istemedi.

Sizce Selcuk bey mi daha iyidir, yoksa Muhammet bey mi? İkisinin de fiyatları bayağı ucuk. Selcuk bey Euro istiyor zaten. Ama bu ucuncu ameliyatım olacağı icin en iyisine gitmek istiyorum. Fikirleriniz nedir?