Bir hafta once burun ameliyatı oldıum. Bu sabah dikişlerim ve plastik alcı alındı. Doktorum olmadığı icin asistan soylene soylene aldı, sen benim hastam değilsin ama uğraşıyorum falan...Neyse ses cıkarmadım, zaten şiddet doktora olmadığı surece sorun değil bizim ulkemizde. Uzerine bant yapıştıracağını soyledi. İnternette gorduklerim ince bir bant yapıştırılıyordu, heyecanla yeni burnumu merak ediyordum. Soylendiği ve sinirli olduğu icin bantı yapıştırmadan bi bakayım diyemedim. Bantları yapıştırdıkca yapıştırdı. Neyse...Onu da onemsemedim. Odadan cıkıp hemen lavaboya koştum burnuma bakmak icin, inanamadım. Burnumda kemer vardı hafiften, burnum da kucuktu aslında ama şekilsizdi. Hatta bi plastik cerrah reddetmişti, senin burnuna işleme gerek yok demişti. Şu an burnum o kadar buyuk ki. Kavis olacaktı ama kemer eskisinin iki katı. Ucu kalkık tamam. Ama kocaman ya.Bir haftadan beri cok rahattım ama bugun yıkıldım. Bir haftalık burunlarını koyanların burnunda hafif şişlik oluyordu; ama benimki resmen kocaman.. Bu kadar şişlik iner mi ki. Ustelik yuzumdeki şişlik indi ama burnumdaki inmemiş. Cok korkmaya başladım. Bu şişlik ve kemerin inmeme ihtimali var mı yıkıldım