Merhaba arkadaşlar 6 gun once Vedat Menderes'e ameliyat oldum burnum icin. Burnumda epey bi sorun vardı. Kemik ve kıkırdak eğriydi. Burnumda kırıklar vardı ( eski erkek arkadaşım dovduğu icin ) bir de estetik acıdan bazı dokunsular. Ameliyatım 4 saat surdu. Ameliyat sonrası harap oldum ilk iki gun. Bugun alcilarım alındı ve o da ne burnum kaymış! Aslında şaşırmadım cunku yorganımı duzeltirken yanlışlıkla burnuma yumruk atmıştım 2 gun once. Her neyse, bugun alcım cıktıktan sonra eliyle bastıra bastıra kemiği yerine oturttu ve eve geldim. Ama cilem tabiki bitmedi... Eve misafir geldi az once kopeği ile ve benim evde de kedi var. Ben panikle kedimi kucakladım (6 kg) ve oturma odasına kapattım (1.5 m mesafede) ama bu esnada burnum tıkandı ve baskı gibi bi his oluştu. Fenerle burun icine baktım gorunen kısım biraz kuculmuş ama şu an %100 u tıkalı o deliğin. Vedat Bey'ı aradım hemen, bir şey olmaz dedi ama ben derdimi tam olarak anlatamadım bence ve bence bi sorun oluştu. Biraz ağladım ve buraya yazdım. Sizce bir şey olmuş mudur? O delik neden tıkandı. Normal mi? Bilmiyorum şu an cok mutsuzum ve ağlayıp duruyorum ya yine bir şey olduysa? O kemiği yerine oturturken canım inanılmaz yandı tekrar kaldıramam. Acaba bi kıkırdak yamuldu ve yolu yıkamış olabilir mi? Ya da odem yer değiştirdi o an ağırlıkla mi sadece? Pazartesi dikişleri aldırmak icin tekrar gidicem Vedat Bey'e ama o zamana kadar bekleyemem cok korkuyorum ve mutsuzum. Lutfen yardım edin.