Selam arkadaslar

daha oncede sikintilarimi dile getirmistim.. biriniz anladi biriniz yerden yere vurdu.. evet gecen ay yine doktora gittim ve bu doktor neyaziki yaptigi hatasini kabul etmeyip postaladi.. aradan 1,5 yil gecmesine ragmen burnum onden halen sis ve goz kemigim halen ortada.. arada bir agir is yapincada o goz kemik tarafi sanci yapiyor.. yani benim demek istedigim ilk etapta.. doktoruma zerre kadar hakkimi helal etmiyorum!!!
cunku postalinca tekrar benim piskolijimi bozup ben burnu elemem .. elememe sebebide soyliyebilirim.. goz kemik tarafi ciktigi icin artik dahada batirmasindan korktu!!

hadi gorseli vazgectim.. peki ameliyat oncesi bu burun saglikli nefes alirken niye geceleri burnum hep tikaniyor..???

bunada allahin vergisi dedi..

vallah benden size tavsiyem.. ultrasonicmis letdown mis.. b tur islemler gercekten tehlikeli.. bana bi cok kisi ameliyat oncesi demisti... bu doktor seni mutlu etmez onda olma... yurtdisindan bi kac doktorda gorundum hepside dediki.. senin doktorunun cihazi kotu.. en ince dokulara bile dokunabiliyor.. ondan kemigin ortada.. iste milleti dinlemesem olcagi budur,. kendi kendimi cehneme attim. 16.000 tl verdigim halde burnum onden hem dusuk duruyor hemde yamuk.. goz kemigim ortada.!!!!