Burun estetiği mağduriyeti
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Burun estetiği mağduriyeti
-
20-10-2022, 05:06:13Merhaba, burun estetiği olmak isteyenleri bilgilendirme ve mağduriyetimi insanlara gosterme amacıyla bu hesabı actım. Eylul 2018de ne yazıkki burun estetiği ameliyatı oldum. İlk fotoğraf ameliyat oncesi, 2.yamuk burun fotoğrafı da ameliyat sonrası 13.ay fotoğrafı. Alcım cıktığından beri burnumda belli olan bir yamukluk vardı fakat şişlik nedeniyle denilerek ve duzelicegi iddia edilerek surekli oyalandım. Ki burnumun onden de cok kotu gorunduğunu soylememe rağmen "bizim icin burnun onden gorunumu onemli değil." bile denildi Dr tarafından. Yine bekledim belki duzelir diye. 7.ayımdan itibaren sağ kısımda nefes alma problemi oluşmaya başladı bunu uzerinede" nefes problemi olmaması gerek acaba alerjin mi var" gibi komik komik cevaplar verildi. Ve ben burnumda ki problemleri araştırmaya başlayınca burnumda cokme olduğunu gordum ve Dr 'm tarafından burun asla cokmez burnunda cokme yok dendi. Bu 1 senem resmen cop oldu uğradığım maddi zararı gectim manevi olarakta cok kotu bir duruma duşuruldum. En sonunda kucuk bir operasyon yapılacağı soylendi ki bu durumda goz gore gore aynı hatayı yapamam bunun uzerinede bana inanmıyorsanız konuşacak birşey yok gibi cevaplar verildi. Doktorun lafına inanmak yerine aynadaki sonuca inanmayı tercih ettim. Ne yazıkki sonuc bu. Maddi manevi zarara uğratıldım.