merhaba arkadaşlar

araştırmalarım sonucu nihat kaya duşunuyorum. salih emre uregene gittim, nihat beyin soylediklerinden farklı hicbir şey soylemedi bana. ikisi de aynı burnu yapacak. emre bey 22 derken (26tan duşmuşler yaz boyu) nihat bey 10 bin dedi.

ağustosun 25 i gibi duşunuyorum ameliyat tarihini okula bişey bırakmamak icin ama yine de acele etmekten korkuyorumm. yorumlarınızı bekliyorum.

başka doktorlara gorunme fikrini rafa kaldırdım cunku muayene ucretine karşıyım. ben kimseye bana tıbbi bir yardımda bulunmadığı, mudahalesi olmadığı surece muayene olmuş gibi ucret odemek istemiyorum. ben bana fiyat vermeleri icin odeme yapmak istemiyorum.
doğan pınarı duşunuyordum, gunde 3 ameliyata girdiği oluyormuş. arkadaşlar ben mi farklı acıdan bakıyorum bilmiyorum ama gunde 3 ameliyat ne demek kim 3. olmak ister? doktor bey hic mi yorulmuyor acaba? bu para kazanmak icin değilse nedir, aydınlanmayı cok isterim. cunku ben gunde 3 ameliyata girip bir de hasta sağlığını onemsiyoruz demelere inanamıyorum, elimde değil.