Kızlar merhaba.
Neden boyle bir konu acıyorum? Cunku ameliyat surecim boyunca ameliyattan cıktıktan itibaren didik didik internet sitelerine girip burnun oturma sureci ile bilgi aradım. Ne kadar onemli bir konu olduğunu biliyorum. O yuzden 6. Ay surecim de yaşadığım odem aşamalarını anlaticam.
Ameliyattan cıktıktan sonra bantlar 7. gunden sonra acıldıktan sonra kocaman ve eski burnumun iki katı sert ve kaba bir burunla karşılaştım. Ben kalın derili bi cilt tipine sahibim. Bantlar cıktı şişlik once iki kaşımın arasından otoban gecercesine genişlik bir goruntu ile başladı. İlk 1 ay sadece burnumun gorunumunde kaş aram yavaş yavaş indi. 1 ay sonuna doğru kaş aram normal bir darlığa ulaştı fakat bu sefer burun kenarlarıma odem indi. İki yana kalas gibi ayrılmış ortası buyuk yanları geniş kaş arası dar bir burunla gezdim. 2. Aya kadar da bu boyle devam ettı. E burnum tabi hala cok şiş ve kaskati. 3.aya geldiğimde yanlar da ki dar goruntu normale indi ve sanki hepsi burun ucuna toplandı. Zaten odem sistemi once kaş arasında başlıyormuş sonra burun kenarları ve en sonunda insanı 1 yıl kadar bile bekleten burun ucuna toplanıyormus. E bi de kalın deriliyseniz. Şuan 5. bucuk ay oldu. Gecen hafta da ise merak edilen bir konu yani KORTİZON İĞNESİ oldum. Bir cok kişinin yaklaşmak istemediği ama benim doktorumun şişlik gecmezse yaparız dediği şeyi yaptırdım. İğneyi burun ucumun bir kac yerine soktu ve bir sıvı enjekte etti. O an burnum bi anda puf pide gibi şişti. 2 gun boyle gezdim sonra hemen bi anda o koca burun ucu 1 hafta icinde goze batmayacak kadar eskisinden de kucuk bir hale geldi. Şuan odemim var ama iğneden onceki duruma gore cok daha az. Bu hafta tekrar bir kortizon icin doktora gideceğim. Sizi tekrar bilgilendiririm. Son durum bu.
Yeni ameliyat olanlar icin Odem Surecim.
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Yeni ameliyat olanlar icin Odem Surecim.