Not: Aşağıda yazdıklarım tamamen kişisel deneyimime dayalı bana ait goruşlerdir. Herkes benzer tatsız tecrubeyi yaşayacak gibi bir cıkarımda bulunulmamalıdır. Bu tecrubem de doktoru başarısız bir doktor yapmaz. Sadece yaşadığım olayı paylaştım.
Merhaba, bu yorumu doktorlara yorum yazılan bir sitede olumsuz hicbir yorum yayınlanmasına izin vermedikleri icin mecburen buradan yazıyorum. Oraya gonderdiğim yorumu aynen kopyalayıp yapıştırıyorum. Ekşi'de de paylaşacağım gerekirse.
"Duzgun bir burnum olduğu halde daha kavisli olsun diye internetteki olumlu yorumlara guvenerek pek araştırmadan nedim bey'e rhinoplasty ameliyatı (burun estetiği) icin gittim. Ameliyat olalı 1,5 yılı gecti. Son derece yamuk bir buruna sahibim şu an ve ameliyat sonrası da beni kesinlikle bilgilendirmedi. Mesela ben burnum kırılarak mı yapıldı bu ameliyat hala bilmiyorum. Bu sure zarfında 3 farklı KBB doktoruna gittim, cok ustunkoru yapıldığını soylediler ameliyatımın. Ve tekrar ameliyata ihtiyacım olduğunu, burun duvarlarımın yapışık kaldığını soylediler. Nasıl oluyor da bu doktor yorumlanan sitede bir tane bile olumsuz, veya 4 yıldız vermiş olan yorum bile olmaz aklım almıyor. Burnumun yamuk gorunmesini gectim, yukarısı ve aşağısı ince geliyor ve ortada kalınlık var. Ve o kısım duzleşti.
Kısacası burnumun yamuk ve kalın gorunmesi icin odemişim o ucreti. Sadece yandan bakınca kavisli gorunuyor, ama insanlarla ne yazık ki yuz yuzd iletişim kuruyoruz. Burnuma photoshop yapmadan fotoğraf koyamıyorum sosyal medyaya. Utancımdan estetik oldum bile diyemiyorum cunku estetik gibi gorunmuyor, kocaman yamuk ve ezik gorunen bir burnum var. Hatta yeni tanıştığım bir kişi "ileride estetik duşunuyor musun?" bile dedi. Utancımdan "hayır bu burnu yaptırmak icin para verdim" diyemedim. Umarım herkesin istediği gibi olur her şey. Kolay gelsin."
Nedim Sarıfakıoglu
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Nedim Sarıfakıoglu