Kizlar burun ameliyati olmak istiyorsaniz ve memnun kalmak istiyorsaniz sonrasi ozaman size sadece bir sey diyorum DOKTOR ENGIN ERKAL

Benim cok sorunlarim oldu burumla. Iki kere Isvecde ameliyat oldum, orda yasiyorum. Ilk ameliyatim sadece nefes darligi icindi. Ama olmadi hala burnumla zor nefes aliyordum. Sonra bir ameliyat daha gecirdim hem estetik hemde tekrar nefes darligi icin. Doktor cok hatalar yapti. Burnumu cok kotu durumda birakti. Estetikle burun ucumu kaldirmak istemistim. Ve burun sirtinda kucuk bir kemeri aldirmak istemistim. Sonuc burunucu hala dusuk, eskisinden daha topak, butun burunda egrlik olustu, burnun icinde burun etleri kalmisdi. Termler kullanacaksam, hanging columella ve pollybeak olmusdu. Ayni zamanda kiz kardesim de ayni doktora estetik olmustu. Onun durumu daha berbat oldu. Cok fazla gorunen deformasyonlar olustu. Benimkinde gozle fazla dikkat cekmiyordu. Kizkardesimde burun ucunda dikis unutmus bu yuzden burunucunda gorunen bir iz olusmusdu. Ikimizde egrilikler olustu. Kizkardesimin burnu bildiginiz kus gagasi gorunusundeydi. Ikimizde cok kotu bir sene gecirdik bu yuzden. Ben bu yuzden Turkiyede doktorlari arastirdim revizyon icin. Kapsamli bir arastirma sonucu Doktor Engin Erkal buldum

Ameliyat iki gun sonra oldu, once ben oldum sonra ertesi gun kiz kardesim. Ameliyat oncesi bir gun farkli kontroller yapildi, testler, tomografiler cekildi, narkos doktoruyla gorusuldu. Hersey cok titizlikle yapildi. Cok guvenvericiydi. Hastane personeli de cok iyi.
Hatirlarsaniz ben iki kere ameliyat oldum daha once. Ama bu sefer ameliyat sonrasi surec cok cok daha kolay ve rahat gecdi. Hastanede iki gun kaldim, bu sure icinde surekli hemsireler bizi kontrol ediyordu, bir sorun olsa hemen hal ediyorlardi. Doktorumuz Engin Erkal her gun gelip bizi kontrol ediyordu. Yuzumdeki sislik sadece ilk 3 gun oldu sonra gecti. Simdi sadece aksamlari bantliyorum doktorumun tavsiyesi. Ucuncu haftamdayim simdi ve kimse fark etmiyor bile burnumdaki odemi.
Ve sonuclar muhtesem oldu. Engin Hoca benim burnumun umdugundan cok daha kotu durumda oldugunu soylemisti, ameliyatda acdikdan sonra belli olmus. Isvecdeki doktor burun sirtinda bir delik birakmis, burunucunda cok fazla dikisler yapmis, orasini buzusturmus, onu acmak cok surmus ve zor olmus. Ama gercekten kizkardesimin ki de benim ki de super oldu. Kiz kardesimin burnu okadar berbat bir durumdaydi ki, inanamasiniz, simdi okadar bir tatli burnu var ki

Iyilesme surecinde burunumuzun ustunde plastik varken bile kac kisi bizi durdup sordu sokakda doktorumuzun ismini, ben isvece donecegimde bile havalimaninda, bir bayan durdurdu sordu