Merhaba. Rahatsızlığım polipler nedeniyle nefes alamamak , septum deviasyonu,ve burnumun yandan goruntusu . Geceleri yastığım yuksek olmadan uyuyamıyorum .hele ufak bi soğuk algınlığında bile ağzımdan nefes almak o kadar yorucuki.2 yıl once kbb doktoru gel ameliyatını yapalım rahat edersin demişti ama ben ameliyat korkusundan gitmedim .buradaki yorumlardan da guc alarak 2 yıl once gittiğim kbb doktorumu buldum ve 15 gun once muayene oldum . Eğrilik ve tıkanıklık gorunuyor ama alerjiden dolayı mı kalıcı mı tam olarak anlayabilmem icin şu alerji ilacı ve burun spreyini kullan 15 gun sonra yeniden gel bakacağım dedi.gittim yeniden baktı. Eğrilik icin ameliyat edebilirim ama Tıkanıklık durumu hala Gecmemiş ama istersen 15 gun daha spreyi kullan . Gel yeniden bakayım .Eğer gecmezse iki sorunu da ameliyat ederim . Ancak eğrilik duzelse de tıkanma durumu bir sure sonra alerji nedeniyle yeniden oluşabilir dedi. O yuzden 15 gun sonra kesin kararı vereceğiz . En erken 3 ay sonrasına gun veriyormuş.Başka bir doktora muayene oldum . O da tıkanıklığı hallederim ama eğriliğe mudahale edersem tam duz bir burun olmaz Bir tarafa kaymış gibi gorunur dedi ve 1 yıl sonrasına gun veriyormuş .
Galiba yuzum eğriliğe gore oturmuş . O eğriliğe gore duzeltme yaparsa burnum tam ortalanmayacak demek istedi .
Bu konuda tecrubesi yada bilgisi olan var mı? Yani ameliyat sonrası polipler cıkıyor mu ? Eğrilik duzeltildiğinde burunun yuzde sağa yada sola kayması gibi bir problem oluyor mu ?