Arkadaşlar bu postu gercekten tecrubesiyle, ilgi alakasıyla ve yaptığı mukemmel burunlarla kendisine ne kadar teşekkur etsem az olan mukemmel doktorumu sonsuz kez tavsiye etmek icin actım. Eğer gercek anlamda tecrubesine, bilgisine, hem ameliyat oncesi ve daha sonrasında da her zaman ilgi ve alakasını eksik etmeyen, ne zaman bir sorunuz olsa her zaman yanınızda olan bir doktor arayışı icerisindeyseniz sizlere şiddetle Doc. Dr. ŞABAN hocamı tavsiye ediyorum.
Benim ameliyat oncesi hem sağlık hem de estetik acıdan kotu olan burnumu kendisi ameliyat ederek bana dunyaları verdi . Sayesinde nefes almanın, ağzı kapalı bir şekilde nefes alıp vermenin ne demek olduğunu oğrendim. Burnumun goruntusu de yanında bonusum oldu .
Ben de zamanında aynı sureclerden gecen biri olarak bu sureci yaşayan arkadaşlar varsa İstanbul Nişantaşında hizmet veren Şaban hocamı milyon kez tavsiye ediyorum. Bana yaptığı burnumla dunyaları veren hocam, inanıyorum sizleri de hayallerinize kavuşturacaktır. Herşeyin gonlunuzce olması dileğimle...