Doğru doktoru bulduğunuz zaman gercekten burun ameliyatına karar veriyorsunuz.Mustafa Karaca Eeenn doğru adres .Oyle kapı kapı bi cok doktor gezip araştırmada yapmadım sadece kendim bir turlu karar veremedim.Cunku en iyisi o gercekten . Gerek yaklaşımı sıcaklığı, daha bi cok yonu ..herkeste olan klasik o hokka burnundan olacak diye cok korkuyordum.Mustafa Karaca ile tekrar konuşunca kafamdaki soruların cevabını bulmuş oldum.Bana benim yuzume gore cok doğal bir burun tasarladı.( tasarımdan cok daha guzel oldu tabiki )3 bucuk ay once ameliyat oldum.Morarma hic olmadı ilk 3-4 gun şişlik oldu ve zamanla indi.3 haftaya kadar bile şuan ki haliyle hic farkı yok 3hafta once ameliyat oldum dediğimde inammadılar.Şimdi uzun sure beni gormemiş arkadaşlarım goruştuğumuzde burun ameliyatı olduğumu anlamıyorlar bile sende bir guzellik var diyorlar Bu sureci bu kadar kolay atlatabilecegimi duşunmemiştim. Ağrısız morluksuz doğal bir burun istiyorsanız EEENN een doğru tercih tabiki Mustafa Karacayı gonul rahatlıgıyla tavsiye ederim ( iyiki iyiki diyorum her aynaya baktıgımda )