Arkadaşlar bu yuzden mutsuz olunur mu, bu yuzden mutsuzum.nefes sorunları vs. Diye girdiğim ameliyatta doktor farklı sorunlarla da karşılaşmış ve problemli bir kemiği almak zorunda kalınca burnum kaymış ve ucunu yukarı kaldırıp estetik yapmak zorunda kalmış doktorum. Devlette herkesin altı ay oncesinde randevu alıp ameliyat oldugu bir başarılı bir doktora ameliyat oldum. Kesinlikle ucu havada bir burun ve estetik asla istemediğimi net bir şekilde bir kac kez belirttim. Sorun yoktu. Bugun cıktım ameliyattan cok şukur. Zor bir ameliyat olmuş. Ama doktor resmini gosterdi. Boyle ucu havada, daralmış kuculmuş bir burun. O ben değilim kesinlikle. Şimdi başka biri oldum

. Ben eski burnumu cok seviyordum. Karakteristik ozelliğimdi sanki. Oğlumun burnu da benimkinin aynısıydı. Şimdi nasıl cıkıp gezicem insanların arasında. Herkese acıklama yapmam gerekecek. İş yoğunluğu arasında acil diye ameliyata gelip estetik olup cıktım bildiğiniz. Siz normal karşılar mısınız boyle bir durumu?ne yapayım, nasıl hissedeyim