Devlette burun estetİĞİ
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Devlette burun estetİĞİ
-
20-10-2022, 04:59:04oncelikle merhaba hanımlar. Benim burnum darbe sonucunda eğrildi ve burun ucu duşmesi oldu. İnternetten araştırdım cevremde de devlette kulak burun boğaza estetik olan cok arkadaşım var. Gecen sene bir arkadaşım (sağlık sorunu olmadan) estetik yaptırdı ve 750 tl odedi. Bende hem bu sıkıntıdan dolayı hemde kotu goruntuden estetik ve tedavi amaclı gittim hastaneye not bursada yaşıyorum. Doktora sıkıntımı anlatamadım dahi kulak burun boğazdan almıştım randevuyu baya insanın suratına bakmadan plastik cerrahiye gidiceksin dedi. Şimdi merak ettiğim cevresinden duyan yaptıran varsa makul ucret odemek istiyorum maximum 2bin tl verebilirim burnum ufak kemersiz bi burun zaten lakin ucunda duşme ve eğrilik problemi var kemikte. Devlette yaptırmak istiyorum. Plastik cerrahide ne kadar ucret oderim yada bildiğiniz kulak burun boğazcı varmı siz nasıl yaptırdınız onu oğrenmek istedim dediğim gibi bursa belki istanbulda olabilir uygunsa ve doktorda iyiyse. Onerilerinizi ve bildiklerinizi bekliyorum.