Herkese tekrardan merhaba.. Onceden de burun amliyatı olma isteğimi ve doktor arayışımı belirten birkac mesaj atmıştım foruma. Zaten forumuda cook uzun zamandır takip ediyorum. Neyse uzun zamandır burun ameliyatı olmak isteyen ben sonunda doktoruma karar verebildim. Ayrıca para duumunuda en sonunda ayarlayabildim

Onceleri ameliyat olmayı tek duşunduum kişi Ufuk Beydi. Ama ameliyatımın estetik cerrah tarafından yapılacağı fikrine erkek arkadaşımı ikna edemediğimden, (burnumda deviasyon olması nedeniyle kendisi ameliyatı KBB doktorunun yapması gerektiğini obur turlu ameliyat olmama kesinlikle karşı cıkacağını surekli olarak dile getirmekte) ameliyatı KBB profesoru Fazıl Apaydın'a olmaya karar verdim. İşalla bu cumartesi kensdisiyle goruşup ameliyat tarihi alacağım. Fazıl Bey hakkında formuda cok fazla bilgi bulamadım acıkcası. Sadece la beaute arkadaşımızın olduğunu okudum ama foto falan goremedim. Birde birkac arkadaşım ameliyat oldu kendisine ve hocanın her ameliyatta kendini dahada geliştirdiğini farkettim. Aaa birde forumda Fazıl Beyin,Emre İlhanı'ın hocası olduğunu okudum. Buda raatlattı beni biraz acıkcası. Cunku Emre Beyin yaptığı ameliyatların cok başarılı olduğunu anladım fotolardan.
Neysee cok uzattım gene

ama sonuc olarak bu cumartesi kendisiyle goruşup ameliyat hakkında bilgi alacağım ve bir sorun cıkmazsa 10-11 kasım icin ameliyat randevusu alacağım. Umarım herşey iyi olur kızlar:bbo: cook uzun zamandr istiyordum bu ameliyatı ama iş ciddiye binince bir korku sardı icimi acaba nasıl olur gercekten ameliyatı istiyomuyum ya mutlu olmazsam vs vs.. Herturlu gelişmeyi sizinle paylaşacağım arkadaşlar

Umarım herşey guze olur:Saruboceq: