Cem payasli (revİzyon)
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Cem payasli (revİzyon)
-
20-10-2022, 04:55:42merhaba, ben 3 yıl once sivasta burun estetiği oldum.Amirali nevai diye iranlı bir doktora şuanda da kendisi boğazici tıp merkezinde calışıyor gitmek isteyenlere asla tavsiye etmiyorum burnumu o kadar kotu yaptı ki gozlerimin arası bomboş bir taraf cokuk burun ucum cok geniş burnumun boyu eskisinin yarısından da kısa siz duşunun yani bunlarda yetmez gibi burnum da bitmek bilmeyen bir sızı vardı o kadar kotu gecti ki gercekten 3 yıl aynaya her baktığımda ağlayasım geliyordu.Kendime bunu niye yaptım diye cok kızdım hic tanımadığım bir doktora canımı emanet ettim sağolsun o da mahvetti cahillik işte .Sonra doktor araştırdım cem payaslıyı gordum faceden ekledim sağolsun o da kabul etti ne zaman soru sorsam cevapladı aslında hic umidim isteğim olmamasına rağmen doktor beyin hastalarıyla eski yeni resimlerin gorunce dayanamadım artık hic istememe rağmen bir umit ameliyat olmaya karar verdim.Annem dışında hic kimseye soylemedim ameliyat olacağımı kardeşlerimde dahil cunku kimse muhalefet olsun istemedim. Benim icin ameliyat estetikten ziyade tıbbi bir mudahale gibi bir şeydi aslında doktor bey bana hic bir 2.ameliyatın ilk ameliyat kadar başarılı sonuc vermeyeceğini beklentilerimi cok ustte olmaması gerektiğini soyledi haklıydı durust davrandı diğer doktor gibi atıp tutmuyordu zaten cem beyin 3. ameliyatını olan hastayı gorduğum icin gonlum rahattı tamam dedim once allaha sonra doktora guvendim bu gun sargım acıldı.Tam 2 hafta oldu ameliyat olalı burnumu ilk gorduğum de 2 saat oturup ağladım bunu gercekten yaşamayan anlayamaz sanki sırtımdan kamburum gitmiş gibi oyle mutlu oldum ki burnum o kadar duzgun ki hatta ilk ameliyatını olanlardan bile guzel gercekten guzel burun yukseltim geri gelmiş burnum o kadar doğal ki aynaya bakıyorum inanamıyorum şimdi de sevincten ağlıyorum en son ne zaman bu kadar mutlu oldum ben gercekten hatırlamıyorum.İnsanlar doktorlarına derler ya hani benim doktorum diye bu soz bana hep cok sacma gelmiştir doktor nerden senin doktorun oluyor ki diye şimdi gercekten cem bey benim doktorum hastasına sahip cıkan doktara hastada sahip cıkıyor emeğine sağlık gercekten yaşattığı sevincin maddi bir karşılığı olamaz.