Herkese Merhaba,
17 gun once ameliyat oldum, sanırım tecrube paylaşma zamanı bana geldi, umarım faydalı olabilirim.
Son 3-4 senedir burnumu yaptırmak konusunda kararlıydım fakat cesaretim yoktu, bu sure icerisinde sanırım sizlerin burada yazdığı hemen hemen tum uzmanlarla goruşmuşumdur. Yapı olarak karşımdakinin bana guven vermesi cok onemli kaldı ki konumuz insan sağlığı ve telafisi olmayan sonuclara neden olabilecek riskler taşıyor.
Hem mesleğim dolayısıyla hem de karakterim sebebiyle sağlık konusunda oldukca hassasım (tıbbi mumessilim) ve herkesin de hassas olması gerektiğini duşunuyorum.
Kısaca ameliyatımı 30 nisan gunu Op. Dr. Serdar CEYLAN (Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ) yaptı. Sonsuz teşekkur a.s. ediyorum ki doğal, sorunsuz, harika bir burun yaptı. Ameliyatımın ertesi gunu cok hafif bir morarma ve şişlik yaşadım, problemsiz bir 1 hafta ardından şu an keşke onceden cesaret edebilseydim, keşke onceden Dr.Serdar Bey' i tanımış olsaydım diyorum. Arkadaşlar estetik konusu malesef ulkemizde pazardan dometes almak kadar basit sanılıp, bir cok hekimin yazılı ve gorsel basında reklam yapmasıyla fazlaca ticari anlam kazandı. Unutmayın cok isim yapmış kişilerin dışında bu ulkede başarılı, bu işi ticarete dokmemiş uzmanlar da var. Lutfen herkes iyi duşunsun. Sormak istediğiniz sorular varsa cevaplarım...
Sağlıklı ve huzurlu gunler...
Dr.Serdar Ceylan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Dr.Serdar Ceylan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)