Neyse ki ameliyatı sorunsuz atlattım. Ama daha ameliyattan cıkar cıkmaz boğazım şişti. Ameliyattan sonra olabilir dediler. Birkac saat sonra da gozlerim akmaya başladı. Bence ameliyat sonrası bir belirti değil grip gibi geliyor bana. Neyse ki doktor da antibiyotik vs yazmış zaten.
Bugun 2.gunum ve evimdeyim ama burnumdan hic nefes alamıyorum. Grip olduğum icin mi yoksa ameliyattan dolayı mı onu da anlayamadım. Normalde ameliyat sonrası burun tıkalı mı olmalı?
Bir de sol taraftaki tampon cok aşağıda ucu gorunuyor dışardan neredeyse. Şırıngayla burnuma su sıkarken tamponun o konumundan dolayı şırınga burnuma girmiyor ve sanırım su gitmiyor iceriye. Cunku o taraftan hic kan vs akmıyor sizce sorun olur mu?
Malum devlet hastanesi olduğu icin ameliyat sonrası doktorla iletişim kurma şansım olmadı. Sadece ameliyat bitiminde geldi nasılsın diye sordu ama henuz narkozun etkisini atamamıştım pek bir şey soramadım. Ki tamponun o halini gormemiştim zaten sorma şansım olamazdı. Hatta burnumun deliği de diğerinden farklı gorunuyor ama umarım tampondan dolayı oyledir

Bilgisi olan yardımcı olabilirse cok sevinirim