merhaba arkadaşlar,

bugun 12. gunum ve hala bandajlıyım. 4 gun once actırdığımda burnum onden odun gibi cok genişti.
gozler arası acık ve burun yan duvarları yanaklarımla aynı hizadaydı. gecen gun yıne bakayım dedim biraz inmiş ama şekil yine oyleydi.
ortasındaki sırt zarif ve ince olur diye hayal etmiştim. doktora ise cok guvenmiştim. onceki burnumun yuksekliği fazlaydı. ve doktor bana gecen gittiğimde senin ameliyatından cok umitliyim dedi. o şiş haline bakmadı bile. yine bandajla kalmamı ve haftaya gelip masaj vereceğini soyledi. henuz masajta vermedi. ve doktora gitmeme 4 gun kaldı. o zaman gorduğunde kesin odem var şişliklerdendir diyecektir. ama ben boyle yass bir burunun şişliklerden olabileceğine ihtimal veremiyorum. az cok şekli bellidir nihayetinde. napıcaz ya. resim koyucam 4 gun sonra acılsın ilk hali ve 15 gun sonraki hali diye resimlerime bakarsınız gun ve gun paylaşıcam. şimdi koyarsam ilk acıldıgı halini şok olursunuz. AVATAR gibiydi kısacası ama bandajlıyken daha guzel duruyor. boyle birsey yasayıp daha sonra değişen var mı bi teselli lutfen