Merhaba arkadaşlar, boyle bir konu daha once acıldı mı ya da mesaj iceriklerinde gecti mi bilmiyorum epey bir araştırdım ama rastlayamadım dolayısıyla ameliyat tecrubesini edinip ardından da boyle bir sorun yaşayan var mı diye sormak istedim.
Grip/nezle kısacası burnunuzun yoğun bir şekilde salgıyla dolduğu ve cekmek zorunda kaldığınız bu hastalıkları operasyondan sonra gecirdiniz mi?
Gecirdiyseniz burnunuzla olan ilişkiniz bu surecte nasıl şekillendi? Burnunuzu cekebildiniz mi?
Ben 1 haftadır yoğun bir nezle geciriyorum ve burnumdaki salgılar dehşet artmış durumda, doktoruma sordum okyanus suyunu yeniden takviyeleyebilirsin ancak cok fazla kullanma kurutma mukozayı dedi, okyanus suyu ameliyattan sonraki surecte oluşan salgılar icin cok iyiydi ancak nezlede maalesef bende etkili olmadı akıntı ve salgılar had safhada ki doğal olarak nezle dehşet bir şey. Burnumu cok haşin davranmadan cekmek zorunda kalıyorum bunun şekline/kemik ve kıkırdağına herhangi olumsuz bir etkisi olur mu? Boyle bir şey tecrube eden boyle bir sureci yaşayan var mı? Bilgilendirirseniz cok sevinirim.