Merhaba arkadaşlar ben başlıkta ismi gecen doktora burun estetiği ameliyatı oldum. Burnumda daha once kırılmadan kaynaklı yamukluk vardı. Fazla detaya girmeden anlatmak istiyorum.Doktor bey muayenehanesinde bilgisayarda burnumun nasıl olacağı ile alakalı cizim yaptı. Fakat resimdeki ile alakasız son derece yapay gorunen asimetrik bir burnum oldu . her sorduğumda odemler indiğinde guzel olacaktır diye cevap verdi kendisi fakat odemler gectikce daha kotu oldu . Bu surecte psikolojik olarak cok yıprandım ..3 ayrı doktora muayene oldum ve burnumdan cok fazla kıkırdak cıkarıldığını soylediler ve revizyon ameliyatı icin 25 ile 30 bin arası para talep ettiler. Ben mağdur oldum ve ne yapacağımı bilmiyorum yaşadıklarımı paylaşmak icin bu konuyu actım. Ayrıca bu surecte aynı doktora mağdur olan bircok insan tanıdım .Kişisel goruşumu beyan etmek adına bahsi gecen doktoru onermiyorum. Umarım bu konu silinmez cunku herhangi bir suclama vs soz konusu değil ben bir vatandaş olarak tecrubemi paylaştım . forum yoneticileri bu konuda daha duyarlı olabilirlerse sevinirim . Umarım karşınıza hep iyi insanlar cıkar teşekkurler.