Mrb arkadaşlar! Denizlide burun estetiği oldum artık ameliyattan sonra 1 yılım dolduğu icin estetik hakkında birşeyler yazabilirim diye duşunuyorum. Tuğrul Celebi ’ye ameliyat oldum. Burnum yamuktu ameliyat yamukluğu biraz duzeltti ama hala yamuk ve ustune sağ taraf coktu sanırım cunku sola yatınca sağ burnumu kapatıyor sağ kanat ve nefes alamıyorum. Burna onden bakınca da dudakla birleşen kısım yamuk sağa doğru dikilmiş sanki ve aşağı doğru uzuyor. Tuğrul beye niye boyle diye sorduğumda kafatasın yamuk gibi bişey soylemişti ) Gelelim ayrıntılara..

Burnum sağa doğru yamuktu ve rahat nefes alamıyordum araştırdım baya istanbulda tek başıma ameliyattan sonra nasıl kendi kendimi idare ederim bilmediğim icin denizlide olmaya karar verdim.

Ameliyat sabahı bişey yemeden gidiyorsunuz onceden tahliller yapılıyor. Ameliyattan cıktığınızda baya uşume oluyor. Morarmalar sanırım akşama doğru başladı goz cevresi komple mosmor oluyor (hatta bir hastanın goz ici de komple kırmızıydı ) ama acı hic hissetmedim.ameliyattın ertesi gunu burun icindeki tamponu alıyorlar kesinlikle acımıyor.

Saat başı gozunuze buz koyuyorsunuz ilk iki gun o sizi biraz uykusuz bırakıyor. Surekli duz ve 2 yastıkla yatıyorsunuz 2 hafta o da uyutmuyor eğer benim gibi hep yan yatan biriyseniz Yuze değdirmeden duş alınıyor eğer yuzunuz yağlıysa butun yuzunuz sivilceyle doluyor yıkayamadığınız icin bu da diğer sıkıntı :/

1. Hafta atel cıkıyor morluklar hala var bant yapıştırıyorlar. O bant cıktı gitti zaten 2 gun sonra bişey olmaz dedi doktor.

2. Hafta o bantları da alıyorlar kendiniz de alabilirsiniz. Morluklar baya azalıp pembelik halinde kalıyor. 3. Hafta geciyor. Kontrole falan cağırmıyor siz kendiniz kontrole geleyim mi derseniz hayır da demiyor.
2 ay boyunca doğru durust nefes alamıyorsunuz. Burnunuzu temizlemek icin deniz suyu kullanıyorsunuz.

Sonuctan memnun musun derseniz burnum eskisi kadar yamuk değil ama hala yamuk nefes alma konusu ise yatarken hala ağzım acık uyuyorum sanki ameliyattan once daha iyi nefes alıyordum ? :/ Sanırım revizyon ameliyatına bir şans vericem bu sefer Alparslan beyle..

Merak ettiğiniz herhangi birşey varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya calışırım